about me
I took all my things that make sounds the rest I can do without

Nora
GODZINA WYSŁANIA WIADOMOŚCI:MINUTA

odpowiedź na wiadomość
CYTOWANA WIADOMOŚĆ
treść treść treść
GODZINA WYSŁANIA WIADOMOŚCI:MINUTA
treść treść treść
wysłano do @oznacz
CODE: Zaznacz cały
[tel0][tel02=pearl][telimg1][IMG=https://64.media.tumblr.com/3d2208d44c6e57a35fa62960fb0b75fb/482f37198dcf8625-9f/s500x750/f0b0145cb017f2211dab3a918fbff59280b4737f.png][/telimg1]
[tel5]Nora
[/tel5][/tel02][tel8]GODZINA WYSŁANIA WIADOMOŚCI:MINUTA
[tel3][telimg2][IMG=https://64.media.tumblr.com/3d2208d44c6e57a35fa62960fb0b75fb/482f37198dcf8625-9f/s500x750/f0b0145cb017f2211dab3a918fbff59280b4737f.png][/telimg2]
[tel10]
[telodp]CYTOWANA WIADOMOŚĆ[/telodp]
[teltxt]treść treść treść[/teltxt]
[telplus]GODZINA WYSŁANIA WIADOMOŚCI:MINUTA[/telplus]
[teltxt]treść treść treść[/teltxt]
[/tel10][/tel3]
[telozn]@oznacz[/telozn]
[/tel8][/tel0]Senior Wildlife Officer
The Queensland Parks and Wildlife Service
173 cm
38 yo
about me
Lokalna funkcjonariuszka straży leśnej, mieszkająca w Lorne Bay od czterech lat, wychowująca syna, psa i kota wraz z żoną - włoską panią doktor
Bev
14:35
Dorwałaś papugę ziemną? Założę się, że komuś uciekła, nie mamy ich zbyt dużo w okolicy. Najbliższe terytorium mają pod Brisbane, sama wiesz jaki to kawałek drogi stąd
Więcej w okolicy mamy za to krokodyli różańcowych, nie polecam gości, są największe z krokodyli i bywają agresywne, więc proszę samodzielnie nie łazić po mokradłach
wysłano do Nora Strand
Senior Wildlife Officer
173 cm
38 yo
about me
Lokalna funkcjonariuszka straży leśnej, mieszkająca w Lorne Bay od czterech lat, wychowująca syna, psa i kota wraz z żoną - włoską panią doktor
Bev
15:05
Poniekąd zgłosiłaś, pisząc do mnie. Gdzie widziałaś ją ostatnim razem? Skontaktuję się z naszymi kolegami z Brisbane i zapytam czy nie chcieliby dodatkowej sztuki do zasilenia stada... albo zajmie się nią sanktuarium. Jeszcze się okaże w tej sprawie
Wręcz przeciwnie! Niestety te krokodyle potrafią być na tyle uciążliwe, że podchodzą bardzo blisko oznakowanych tras przy wybrzeżu. Ostatnio jeden z nich prawie zaatakował labradora, którego szukałam po lesie
Tak, ludzie gubią w tych lasach nawet własne zwierzęta i tak a propo, same z Margo znalazłyśmy psa i kota. Może to szalone, aby postanowiłyśmy je przygarnąć. Zawsze możesz wpaść i się z nimi przywitać
wysłano do Nora Strand
Senior Wildlife Officer
173 cm
38 yo
about me
Bev
12:00
Właściwie to nie, chcesz coś razem porobić? Tak teraz pomyślałam, że mam do zamontowanie drzwiczki tarasowe dla psa, może chcesz pomóc siostrze w potrzebie?
wysłano do Nora Strand
Senior Wildlife Officer
173 cm
38 yo
about me
Bev
19:15
Nie zaszkodzi trochę pokombinować
Nie chcesz mnie może zabrać ze sobą? Po pływaniu mogłybyśmy pójść razem na lody przy ratuszu
wysłano do Nora Strand
Senior Wildlife Officer
173 cm
38 yo
about me
Bev
18:45
W przyczepie?
Czy ona ma przynajmniej dobre, wytrzymałe okna? Niczego Ci nie brakuje? Masz jedzenie i prąd?
Jesteśmy razem z Margo, Oliverem i zwierzakami w domu, akurat rano skończyłam zmianę, a teraz jestem pod telefonem, na wypadek gdyby potrzebowali więcej ludzi przy lasach
wysłano do Nora Strand
about me
And it feels so good to know I don't know what I'm doing.

Zoya
21:37

Cześć, tu Zoya ze szkoły nurkowania.
Chciałam zapytać czy dalej chcesz iść na te zajęcia z ceramiki?
wysłano do Nora Strand
about me

Zoya

Spokojnie, to jestem w stanie obiecać w ślepo. Mam dwie lewe ręce. Jeszcze się będziesz wstydzić, że przyszłaś z kimś tak beznadziejnym. Powinnam coś ze sobą zabrać? Poza fantastycznym humorem oczywiście!
wysłano do Nora Strand
about me

Zoya

to jest idealny przykład sztuki współczesnej, za którą ludzie płacą grube miliony!
Kiedy są te zajęcia? Zacznę już szukać inspiracji na pintereście.
wysłano do Nora Strand
about me

Zoya

Będą jeszcze żałować, że Cię nie docenili! Zobaczysz!
Super, pasuje mi. Widzimy się na miejscu
wysłano do Nora Strand