pracownik administracyjny
brytyjski konsulat generalny
194 cm
32 yo
Awatar użytkownika
about me
Siedzieliśmy w ciszy i patrzyliśmy na pustkę, której w tamtej chwili każdy z nas miał więcej niż zwykle.
Awatar użytkownika
BOWIE WETHERFORD
oparł całe swoje życie na byciu bratem Aurory, którą pewnego dnia porwali kosmici, więc jeśli patrzyłxś się na nią o pięć sekund za długo, prawdopodobnie gonił cię po mieście z kijem (poza tym jest tak nudny, że może załatwić ci nowy paszport, i to tyle)
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE

IMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE

that poor Brutus
with himself at war
186 cm
46 yo
Awatar użytkownika
about me
martwą ciszę wiercąc wzrokiem, nie ruszyłem się ni krokiem, tylko drżałem, śniąc na jawie sny o jakich nie śnił nikt
Awatar użytkownika
myśl o mnie czule :oops:
194 cm
32 yo
Awatar użytkownika
about me
Siedzieliśmy w ciszy i patrzyliśmy na pustkę, której w tamtej chwili każdy z nas miał więcej niż zwykle.
Awatar użytkownika
bruce coleridge pisze: 08 sty 2025, 16:18
myśl o mnie czule :oops:
OK, ale tylko przez chwilę :oops: :oops:
barmanka | pracowniczka pensjonatu
rudd's | charlotte guesthouse
170 cm
27 yo
Awatar użytkownika
about me
who could survive this?
I can't escape this
I think I'm dying
Awatar użytkownika
bowie wetherford wiadomo, aurora kocha brata najbardziej, nawet jak często ją drażni <3
i też briony podrzucam na kumpelę, jak mówiłam, niech sobie będą nudni razem
194 cm
32 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
aurora wetherford pisze: 18 sty 2025, 00:08
bowie wetherford wiadomo, aurora kocha brata najbardziej, nawet jak często ją drażni <3
i też briony podrzucam na kumpelę, jak mówiłam, niech sobie będą nudni razem
niech pamięta o wysyłaniu mu codziennych smsów ze stanem swojego życia, bo pewnie ma zawsze przygotowane wszystkie numery alarmowe :tear:
a skoro nudni ludzie się jednoczą, to proponuję, żeby znali się z Briony już ze szkoły, i już sobie tam umilali czas swoją wzajemną zwyczajnością (i komentowaniem ciekawszego zawsze życia innych). czy mieli dziesięć lat temu jednonocną przygodę? niewykluczone, tak, i niewykluczone, że ich seks był tak nudny, że ze wstydu nie rozmawiali ze sobą potem miesiąc, ale no hej, brak kontaktu też był nużący, więc jednak powrócili w końcu do rozmów (ale nie o swoim nudnym seksie) :lol: no a teraz - wspólne lunche i podróże do pracy w Cairns, żeby zaoszczędzić na paliwie? :oops:
barmanka | pracowniczka pensjonatu
rudd's | charlotte guesthouse
170 cm
27 yo
Awatar użytkownika
about me
who could survive this?
I can't escape this
I think I'm dying
Awatar użytkownika
bowie wetherford z tymi smsami to trochę niebezpiecznie, raz zapomni, a godzinę później bowie zorganizuje kontrolę domową, a potem poszukiwania :tear: ale spokojnie, pewnie ma alarm na tę okazję ustawiony w telefonie! na wszelki wypadek nawet ze trzy <3

a z briony biorę w całości <3 :lol: :lol: pewnie o życiu ogółem też nie rozmawiają, bo nudne, więc skupiają się na filmach, muzyce i licealnych plotkach — a jak kiedyś zdarzy się coś ciekawszego, to briony od razu pośle mu smsa!! :lol: (nawet jak negatywnego, trudno, nie ma sensu wybrzydzać...)
Właściciel/ Instruktor strzelectwa
STRZELNICA "BULLSEYE"
188 cm
34 yo
Awatar użytkownika
about me
Lubi zimne piwo, zapach prochu strzelniczego i brak zobowiązań. Tonie w długach, ale niekoniecznie go to obchodzi, bo woli żyć tu i teraz aniżeli przejmować się przyszłością.
Awatar użytkownika
bowie wetherford <3

Przyszłam nieśmiało pytać o to, czy moglibyśmy się wspierać i przyjaźnić z Gregiem? On też nie miał łatwego dzieciństwa, ale jest odrobinę starszy, więc może później pomagał Bowiemu zarobić jakieś pieniądze? Wciągał do go strzelnicy ojca, by tam pomagał? Albo po prostu panowie mogą znać się z życia w miasteczku?
Poza tym tak spokojnego pana z konsulatu to mógłby też znać Ottavian, albo Noelle *.*
194 cm
32 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
Gregory Chevalier pisze: 30 sty 2025, 16:50
bowie wetherford <3

Przyszłam nieśmiało pytać o to, czy moglibyśmy się wspierać i przyjaźnić z Gregiem? On też nie miał łatwego dzieciństwa, ale jest odrobinę starszy, więc może później pomagał Bowiemu zarobić jakieś pieniądze? Wciągał do go strzelnicy ojca, by tam pomagał? Albo po prostu panowie mogą znać się z życia w miasteczku?
Poza tym tak spokojnego pana z konsulatu to mógłby też znać Ottavian, albo Noelle *.*
biorę tę przyjaźń zdecydowanie! i wezmę też chętnie Noelle na kumpelę, mogli się poznać, bo matka Bowiego miała jakieś problemy, nieistotne jakie, i chodziła do niej na rehabilitację z Bowiem, bo musiał ją tam siłą zaciągać i pilnować, żeby wizyt nie omijała. w każdym razie, mogli się wtedy całkiem zaprzyjaźniać, i jeszcze mogło się okazać, że zna się ze szkoły z jego dziewczyną (npc) Norą, i że dziewczyny były wrogami, więc byłoby trochę p r o b l e m a t y c z n i e (czy Nora mogła jej raz zrobić publiczną scenę, podejrzewając, że chce im związek zniszczyć? i potem było dziwnie? i czy Noelle przy okazji wiedziałaby, że Bowie trochę wzdycha do swojego szefa? i czy kazałaby mu się dorośle ogarnąć? yes :lol: )
ODPOWIEDZ