about me
Jeden z Brooksów. Dyspozytor w tutejszej straży pożarnej, szalony tata, całkiem spoko człowiek.

Corey Brooks
Jeden z Brooksów. Dyspozytor w tutejszej straży pożarnej, szalony tata, całkiem spoko człowiek.
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis
about me
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky,
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
about me
Corey Brooks nie wiem czy wiesz (pewnie jeszcze nie, bo to się dopiero urodziło), ale Scotty i Charlie Clarke'ów to bffki z przedszkola, także Marnie i Sasha i Corey i Ty na pewno często się spotykają na dywaniku 
about me
Nowozelandczyk na wymianie uczniowskiej. Edycja limitowana, drugiego takiego nie spotkasz w swoim życiu. Fan golfa, czarnej kawy i Andie
ej, a Taj to z jakiego powodu?Marnie Clarke pisze: ↑29 paź 2024, 20:00Corey Brooks nie wiem czy wiesz (pewnie jeszcze, bo to się dopiero urodziło), ale Scotty i Charlie Clarke'ów to bffki z przedszkola, także Marnie i Sasha i Corey i Ty na pewno często się spotykają na dywaniku![]()
about me
Bo jest ojcem?Hunter Ward pisze: ↑29 paź 2024, 20:03ej, a Taj to z jakiego powodu?Marnie Clarke pisze: ↑29 paź 2024, 20:00Corey Brooks nie wiem czy wiesz (pewnie jeszcze, bo to się dopiero urodziło), ale Scotty i Charlie Clarke'ów to bffki z przedszkola, także Marnie i Sasha i Corey i Ty na pewno często się spotykają na dywaniku![]()
![]()
about me
Nowozelandczyk na wymianie uczniowskiej. Edycja limitowana, drugiego takiego nie spotkasz w swoim życiu. Fan golfa, czarnej kawy i Andie
A dobra, już skumałam, że oni w czwórkę będą wzywani, a nie Marnie będzie strofować Bakker-BrooksówMarnie Clarke pisze: ↑29 paź 2024, 20:04Bo jest ojcem?Hunter Ward pisze: ↑29 paź 2024, 20:03ej, a Taj to z jakiego powodu?Marnie Clarke pisze: ↑29 paź 2024, 20:00Corey Brooks nie wiem czy wiesz (pewnie jeszcze, bo to się dopiero urodziło), ale Scotty i Charlie Clarke'ów to bffki z przedszkola, także Marnie i Sasha i Corey i Ty na pewno często się spotykają na dywaniku![]()
![]()
about me
Po zesłaniu do obyczajówki wrócił w końcu do Wydziału Zabójstw. Po śmierci w niewyjaśnionych okolicznościach swojej prawie-eks-żony wychowuje samotnie 8-letniego syna oraz wkurza federalnych wtykając nos w nie swoje sprawy

XD
elo Corey Brooks! Wiesz, że jestem twoim ulubionym bratem, prawda??
elo Corey Brooks! Wiesz, że jestem twoim ulubionym bratem, prawda??
about me
Sasha Bakker
Marnie Clarke o, najlepsze możliwe towarzystwo, idealnie
Adam Brooks oczywiście, że jesteś! A ja jestem ulubionym wujkiem Joey'a, pewnie też jego chrzestnym, bo Adam jest chrzestnym Scotty'ego (zgadnij kto jest chrzestną, szykuj hajs)
Marnie Clarke o, najlepsze możliwe towarzystwo, idealnie
Adam Brooks oczywiście, że jesteś! A ja jestem ulubionym wujkiem Joey'a, pewnie też jego chrzestnym, bo Adam jest chrzestnym Scotty'ego (zgadnij kto jest chrzestną, szykuj hajs)
about me
Po zesłaniu do obyczajówki wrócił w końcu do Wydziału Zabójstw. Po śmierci w niewyjaśnionych okolicznościach swojej prawie-eks-żony wychowuje samotnie 8-letniego syna oraz wkurza federalnych wtykając nos w nie swoje sprawy

Corey Brooks tak, wiem, że komunia Scotty'ego = wzięcie kredytu 
about me
prawniczka, która po latach życia za granicą, postanowiła wrócić w rodzinne strony
about me
Kiedyś była łyżwiarką, ale nabawiła się kontuzji, w wyniku której musiała przerwać treningi, odwołać swoje uczestnictwo w mistrzostwach i z ukochanego UK wrócić do Lorne Bay, gdzie ojciec załatwił jej ciepłą posadkę sekretarki w biurze prokuratora, ale przeszła z niej do przeciwnego obozu. Śpiewała też w kościelnym chórze, choć przecież jest ateistką. Pochodzi z lordowskiej rodzinki i jest siostrą Alfiego. Za to Ace z udawanego chłopaka awansował na tego prawdziwego.
Corey Brooks tęsknię za Brooksami, nie ma co

I w ramach pocieszenia dla samej siebie podsyłam Deacona na najlepszego ziomka, jeśli go przyjmiesz
I w ramach pocieszenia dla samej siebie podsyłam Deacona na najlepszego ziomka, jeśli go przyjmiesz
about me
Bo Brooksowie są fajni
Oczywiście, że go przyjmę! Będzie mu narzekał na Sashę życie i zabierać go na piwko
deacon callaway
Oczywiście, że go przyjmę! Będzie mu narzekał na Sashę życie i zabierać go na piwko
deacon callaway