bezrobotny — nigdzie
28 yo — 180 cm
Awatar użytkownika
about
You didn't cause my suffering and you can't fix it. No matter how strong your will. Or your pride. So let it lie.
Harlan Horvath
Człowiek porażka, narkoman, chwilowo bezdomny, ale nadzwyczaj miły chłopiec co zawsze dzień dobry na klatce powie! Dla pięknych pań zawsze ukradnie kwiaty, a panom wyniesie tanie perfumy z drogerii.
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE

IMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE

powitalny kokos
catlady#7921
Zoey i reszta
criminal — i właściciel lora photo studio
34 yo — 198 cm
Awatar użytkownika
about
Dziewięć lat temu zrobił dziecko Leah, a potem stracił lata swojej młodości za kratkami, za to co wcześniej robił innym ludziom. A teraz wychodzi na wolność i znów musi nauczyć się żyć... i nie dać już złapać.
Myślałam że jesteś od Cobena :lol: hello brother Harlan Horvath
stay wild desert child
-
jack, cami, bryce, nico, wolfie, phoebe, diah, boyd, rowan, logan, ricky
kardiochirurg — cairns hospital
32 yo — 170 cm
Awatar użytkownika
about
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky,
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
Harlan Horvath cześć przyszły, niedoszły, były chłopaku? :hell:
bezrobotny — nigdzie
28 yo — 180 cm
Awatar użytkownika
about
You didn't cause my suffering and you can't fix it. No matter how strong your will. Or your pride. So let it lie.
derek horvath pisze: 23 lip 2024, 15:39
Myślałam że jesteś od Cobena :lol: hello brother Harlan Horvath

A to widzisz, źle myślałaś! 8) Bracie :oops:
emberly bassett pisze: 23 lip 2024, 18:00
Harlan Horvath cześć przyszły, niedoszły, były chłopaku? :hell:
Co to od razu do bicia! Jego trzeba delikatnie, z czułością, a nie z biczem od razu :/
powitalny kokos
catlady#7921
Zoey i reszta
powinien na poważnie zająć się hotelem the sebel — ale woli polewać drinki w rudd's pub
32 yo — 190 cm
Awatar użytkownika
about
Jestem, znowu oddałem Ci całe serce, bo wierzę w ten skarb
pamiętaj o moim Deckardzie, oni muszą się po prostu znać… :lol: :lol: Harlan Horvath
bezrobotny — nigdzie
28 yo — 180 cm
Awatar użytkownika
about
deckard myers pisze: 24 lip 2024, 08:02
pamiętaj o moim Deckardzie, oni muszą się po prostu znać… :lol: :lol: Harlan Horvath
Tak! Ja jestem pewna, że to dla niego Deckard kupował te dragi, co go Edwina przyłapała XDDD Harlan był kością niezgody w ich związku XDD Ale on może o tym nie wiedzieć, bo byłoby mu głupio, że taki syf kumplowi zrobił :/
powitalny kokos
catlady#7921
Zoey i reszta
powinien na poważnie zająć się hotelem the sebel — ale woli polewać drinki w rudd's pub
32 yo — 190 cm
Awatar użytkownika
about
Jestem, znowu oddałem Ci całe serce, bo wierzę w ten skarb
Harlan Horvath pisze: 25 lip 2024, 22:20
deckard myers pisze: 24 lip 2024, 08:02
Tak! Ja jestem pewna, że to dla niego Deckard kupował te dragi, co go Edwina przyłapała XDDD Harlan był kością niezgody w ich związku XDD Ale on może o tym nie wiedzieć, bo byłoby mu głupio, że taki syf kumplowi zrobił :/
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH YES!!!!!
BIERE I NIE ZADAJE WIĘCEJ PYTAŃ XDDDDDDDDDD
ODPOWIEDZ