kardiochirurg — cairns hospital
32 yo — 170 cm
Awatar użytkownika
about
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky,
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
Emberly Bennett
Pani kardiochirurg, która ma problem w zaangażowanie się w poważny związek, odkąd jednemu dżentelmenowi zwiała sprzed ołtarza. W pełni oddana swojej pracy, kiepski kierowca, niespełniona tancerka ale najlepsza siostra na świecie i niesamowity materiał na przyjaciółkę.
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE

IMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE

studiuje pielęgniarstwo i kelneruje w — Moonlight Bar
23 yo — 165 cm
Awatar użytkownika
about
studiuje żeby być w przyszłości "pigułą", dorywczo podaje drinki i przystawki, a jednocześnie coraz częściej łapie się na myśleniu o tym, żeby dać Sebastianowi drugą szansę
siostro mojego byłego, mimo że już od paru lat nie jestem z Sebastianem, to my się nadal lubimy, co? *.*
emberly bennett
zawodnik futbolu amerykańskiego — Bayside ravens
26 yo — 188 cm
Awatar użytkownika
about
Już otwarcie mówi o tym, że wrócił do Lorne tylko i wyłącznie w celu odzyskania miłości Willow. Los otworzył mu wrota, wepchnął go do środka i powiedział - radź sobie. Niestety jego wrogiem jest czas, ponieważ sezon futbolowy zbliża się wielkimi krokami.
Siostro. Przypominam, że Pani powyżej mnie zostawiła łamiąc mi przy tym serce. Dobrze przemyśl po czyjej stronie chcesz być ^^
emberly bennett
kardiochirurg — cairns hospital
32 yo — 170 cm
Awatar użytkownika
about
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky,
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
willow flint jeśli złamałaś serce mojemu braciszkowi to bardzo nie ładnie, ale może mimo wszystko Emberly chciała to zrozumieć i od razu nie skreślać Willow? Za plecami Sebastiana mogą mieć kontakt i Em trochę traktuje ją jak młodszą siostrę? Bo jednak ciągle w głębi duszy jest romantyczną i liczy, że jeszcze do siebie wrócą? Bo takiej miłości przecież nie można zaprzepaścić :crying:

Sebastian Bennett wolę zostać bezstronna, ale oczywiście, że stanęła po stronie brata (przynajmniej on zna taką wersję), cicho licząc, że jeszcze do siebie wrócą i tylko czasem chce ją wybielić w jej oczach, czasem, a po za tym jest super wspierającą siostrą :cute:
ODPOWIEDZ