właściciel piekarni i dorywczo taksówkarz — Le coin de paradis
35 yo — 191 cm
Awatar użytkownika
about
Wypieka najlepsze pieczywo w miasteczku, zarządza interesem i rozwozi po nocach ludzi do domu. Ma nasrane w papierach ale trzyma łeb na karku, próbując udowodnić wszystkim, że przeszłość oddzielił grubą kreską.
eddie hargreeves
Wypieka najlepsze pieczywo w miasteczku, zarządza interesem i rozwozi po nocach ludzi do domu. Ma nasrane w papierach ale trzyma łeb na karku, próbując udowodnić wszystkim, że przeszłość oddzielił grubą kreską.
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE

IMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE

ordynator oddziału ratunkowego — Cairns Hospital
42 yo — 173 cm
Awatar użytkownika
about
Szefowa oddziału ratunkowego w Cairns. Doświadczenie zdobywała w pogotowiu ratunkowym oraz Afganistanie. Ma na koncie kilka związków, dorosłego syna i fajnego byłego męża. Niedawno wróciła z zagranicznego wyjazdu.
Czy siostra może liczyć na świeże bułeczki z dostawą do domu? *.*
Chcesz jeszcze kogoś ode mnie? :dance: edgar hargreeves
kucharka — otwiera nową restaurację
32 yo — 164 cm
Awatar użytkownika
about
(chwilowo była) szefowa kuchni, która przyjechała do miasta w celu ratowania swojego małżeństwa, chociaż podświadomie wie, że już dawno spisała je na straty
hejka edgar hargreeves, kogoś ode mnie chcesz? oferuję wszystkich oprócz jaxa; chyba że jego wozi taksówką, jak się nawali
i'd hit that
marlen
właścicielka/ sprzedawca — WHITE ROCK
31 yo — 169 cm
Awatar użytkownika
about
Przez czternaście lat ukrywała swojego syna przed jego ojcem. W końcu przyznała się do bycia tchórzem i z roztrzaskanym sercem stara się odpokutować swoje winy wprowadzając chaos w życiu wszystkich, których napotka na swej drodze.
Hello <3 edgar hargreeves

Wpadam z moją trzódką i proszę o relki :3 Beccy moze od niego pieczywo do swojego sklepiku zamawiać ^^ więc tutaj mogliby się znać. Poza tym oddam Ci każdego, powiedz tylko słowo :lol:
właściciel piekarni i dorywczo taksówkarz — Le coin de paradis
35 yo — 191 cm
Awatar użytkownika
about
Charlotte Hargreeves pisze: 19 cze 2024, 11:12
Czy siostra może liczyć na świeże bułeczki z dostawą do domu? *.*
Chcesz jeszcze kogoś ode mnie? :dance: edgar hargreeves

bułeczki dostanie ale na pewno z nie dostawą, tak dobrze nie ma! chętnie przygarnę gwen na jakąś kumpele z czasów liceum, która najpewniej była w akademii policyjnej, gdy eddie trafił za kratki :idk:
tallulah fitzgerald pisze: 19 cze 2024, 11:42
hejka edgar hargreeves, kogoś ode mnie chcesz? oferuję wszystkich oprócz jaxa; chyba że jego wozi taksówką, jak się nawali
on na pewno jaxa nie polubi, bo ten będzie spotykał się z jego byłą, po której eddie wciąż się zbiera :/ gdyby go kiedyś skojarzył i zmuszony by był przewieźć go na tylnym siedzeniu swojej mazdy, to na pewno przeprowadziłby z nim wywiad, by móc go może jakoś zdemaskować przed aubrey? udowodnić jej, że to beznadziejny materiał na faceta? no i chce podrywać nellie, może na siłowni? :hm:
rebecca brattleby pisze: 19 cze 2024, 12:24
Hello <3 edgar hargreeves

Wpadam z moją trzódką i proszę o relki :3 Beccy moze od niego pieczywo do swojego sklepiku zamawiać ^^ więc tutaj mogliby się znać. Poza tym oddam Ci każdego, powiedz tylko słowo :lol:

jasne, jak najbardziej mogą współpracować, a sam eddie dostarcza jej z samego rana plastikowe pudło, pełne świeżutkich wypieków. możesz mi też dać jaspera na jakiegoś dobrego kumpla, skoro są w tym samym wieku, bo jak na kogoś, kto ma za sobą odsiadkę, edgar ma wśród znajomych wielu stróżów prawa :lol: nathaniela mógłby jedynie kojarzyć, przez wgląd na to, że w pierdlu poznał kilku ludzi, którzy byli z nim powiązani :hm:
adwokat — kancelaria carragher & partners
33 yo — 170 cm
Awatar użytkownika
about
prawniczka, która po latach życia za granicą, postanowiła wrócić w rodzinne strony
edgar hargreeves zanim coś zajdzie między aubrey, a jaxem, to miną wieki :lol: ale nellie możesz podrywać, polecam, chociaż ona niby mężatka, ale adam jest na wylocie, a miło porozmawiać z ładnym panem
ODPOWIEDZ