właściciel hodowli aussie | psi behawiorysta — farma i pobliskie parki
32 yo — 181 cm
about
zabiera franky na randki
booker alderson
prowadzi swoją hodowlę owczarków australijskich, pomaga ludziom zrozumieć ich psy i samodzielnie wychowuje trójkę aussie o imieniu Krakers, Torcik i Sernik, bo zostawiła go dziewczyna, której zamierzał się oswiadczyć
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisabout
There's a part of me that wants to steal your heart
And a part that tells me, "Don't".
booker alderson
Siemka! Pamiętaj o tych wszystkich pomysłach, których nie ustaliłyśmy
Ale myślę, że Morgan przyjdzie do Ciebie ze swoim bezimiennym psem, bo jego to na bank będzie chciała zrozumieć. Chociaż pewnie pies będzie chciał bardziej zrozumieć ją
Ale myślę, że Morgan przyjdzie do Ciebie ze swoim bezimiennym psem, bo jego to na bank będzie chciała zrozumieć. Chociaż pewnie pies będzie chciał bardziej zrozumieć ją
32 yo — 181 cm
about
zabiera franky na randki
pamiętam!!! i dobra, niech wpada, pomoże jej, bo dobry jest w tym jak cośgaia zimmerman pisze: ↑02 sty 2024, 20:25booker alderson
ale jakbyś chciała mi dać kogoś do gier typu przyjacielskich to też by mi się przydało
about
when she bites her lip, looks at me like that, i wanna be more than a friend
does she feel the same? does she want me back?
does she feel the same? does she want me back?
about
There's a part of me that wants to steal your heart
booker alderson
No i dobra, wpadnie na bank!
Z przyjacielskich relacji to mogę Ci dać następujące pozycje:
- Kirby: ale tylko jeśli chcesz naprawdę dziwną relację z bardzo specyficznym człowiekiem
- Ronan: tutaj nic Ci o nim nie powiem, bo nadal go trochę poznaję, ale na pewno jest lepszą opcją niż kolejna propozycja
- Joel: jak masz ochotę na nudne rozrywki z człowiekiem, który swoje najlepsze lata miał w okresie kiedy był pomiędzy czwartym, a ósmym rokiem życia
- Parker: znasz go, oceń sama XD
- Robin: sezonowa przyjaźń, bo on więcej pływa na statkach niż jest obecny na miejscu! Poza tym sekretnie może obczajać tyłek Bookera jeśli jego tyłek jest fajny. Mogę ocenić na fabule.
- Kirby: ale tylko jeśli chcesz naprawdę dziwną relację z bardzo specyficznym człowiekiem
- Ronan: tutaj nic Ci o nim nie powiem, bo nadal go trochę poznaję, ale na pewno jest lepszą opcją niż kolejna propozycja
- Joel: jak masz ochotę na nudne rozrywki z człowiekiem, który swoje najlepsze lata miał w okresie kiedy był pomiędzy czwartym, a ósmym rokiem życia
- Robin: sezonowa przyjaźń, bo on więcej pływa na statkach niż jest obecny na miejscu! Poza tym sekretnie może obczajać tyłek Bookera jeśli jego tyłek jest fajny. Mogę ocenić na fabule.
32 yo — 181 cm
about
zabiera franky na randki
nie trzeba, a nawet nie polecam
hahahaha Robin mnie przekonał!! dobra, to ja wezmę przede wszystkim może Ronana, bo Parker niby też git, ale nie umiem określić, jakby sobie z Bookerem gadali, więc jak trochę nim pogram to mi łatwiej będzie określić!!!gaia zimmerman pisze: ↑02 sty 2024, 20:46booker alderson
about
Thought I'd end up with Dale
But he wasn't a match
Wrote some songs about Luke
Now I listen and laugh
Even almost got married
And for Colton, I'm so thankful
But he wasn't a match
Wrote some songs about Luke
Now I listen and laugh
Even almost got married
And for Colton, I'm so thankful
booker alderson chciałabym coś, ok?
32 yo — 181 cm
about
zabiera franky na randki
a pewnie! a chciałabyś mi ją trochę przybliżyć? wiem, że od tego jest karta, ale nie oszukujmy się, jak postać tak długo funkcjonuje, to potem staje się mało aktualna bo ogólnie przydałaby mi się kumpela najlepsza dla Bookera, ale też inne rzeczy mogłabym zaproponować