kardiochirurg dziecięcy
cairns hospital
999 cm
38 yo
Awatar użytkownika
about me
You spend your nights looking at the stars thinking your life would be better on Mars. Checking your pulse just to feel it beat, looking for a stone to keep the peace
Awatar użytkownika
leander burkhart
- Przeprowadził się do Lorne Bay jako nastolatek i mieszkał tu do ukończenia szkoły średniej: może znamy się ze szkoły albo dawał Ci korki z biologii?
- W miasteczku mieszka jego rodzeństwo, Terry i Oakley. Do Oakley nie jest zbyt podobny, za to Leander i Terence są bliźniakami.
- Właśnie zaczyna pracę w Cairns: jest kardiochirurgiem i opiekunem rezydentów.
- Ma dziewięcioletniego syna, chłopiec mieszka z matką w Cairns: możemy znać się ze szkoły młodego albo może Twoja postać czasami dorabia jako opiekunka do dzieci?
- Jest alkoholikiem i narkomanem, przyjechał do Lorne po zakończonym odwyku i znalazł sobie grupę w okolicy.
- Polecam się bardzo!
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE

IMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE

właściciel
plane wood carpenter
188 cm
34 yo
Awatar użytkownika
about me
miło było złapać cię za rękę i udawać, że tylko ślizgam się w tej naszej mżawce zdrad i głupich miłostek
Awatar użytkownika
Spoiler
Obrazek
leander burkhart pisze:
Do Oakley nie jest zbyt podobny, za to Leander i Terence są bliźniakami.
SZOKING, myślę, że nikt by na to nie wpadł :lol: <3
wiadomo, tutaj wielka miłość (tylko może nie rozpowiadaj już lekarzom o żadnych przypadłościach swojego brata...) i jeśli już teraz chcesz polecieć z fabułą, to możemy pomyśleć nad grą :milosc:
stolarz
plane wood carpenter
184 cm
36 yo
Awatar użytkownika
about me
gdyby płacili mu za podejmowanie gównianych decyzji, znowu stać by go było na własny biznes (o ile wszystkiego by po drodze nie przepił)
Awatar użytkownika
leander burkhart przyszłam, przyjmij ode mnie kogoś, bo bardzo chcę, pozdrawiam
sumienny żółwik
aniaok_
brak multikont
kardiochirurg dziecięcy
cairns hospital
999 cm
38 yo
Awatar użytkownika
about me
You spend your nights looking at the stars thinking your life would be better on Mars. Checking your pulse just to feel it beat, looking for a stone to keep the peace
Awatar użytkownika
philemon burkhart pisze: 12 lis 2023, 19:06
Spoiler
Obrazek
leander burkhart pisze:
Do Oakley nie jest zbyt podobny, za to Leander i Terence są bliźniakami.
SZOKING, myślę, że nikt by na to nie wpadł :lol: <3
wiadomo, tutaj wielka miłość (tylko może nie rozpowiadaj już lekarzom o żadnych przypadłościach swojego brata...) i jeśli już teraz chcesz polecieć z fabułą, to możemy pomyśleć nad grą :milosc:
<3 <3 <3
tak, pomyślałam, że to ważna informacja!! i POSTARAM SIĘ, może pora, żeby zaczął opowiadać o własnym zdrowiu, zamiast o wątpliwych moralnie podrywach Terry'ego... a w sprawie gry zaraz do Ciebie napiszę! :hihi:
waldo rawlings pisze: 12 lis 2023, 19:16
buzi! chcesz mi dać Teagan? oboje mieszkają W PRZYCZEPACH, myślę, że Leander raz albo drugi może zapukać do niej z jakimś obiadem, dać jej go i sobie pójść, nie bawiąc się nawet w żadne small talki... teagan reddington
graficzka komputerowa
freelancerka
167 cm
28 yo
Awatar użytkownika
about me
tworzy grafiki, dużo kłamie i udaje, że lubi aktualne życie
Awatar użytkownika
leander burkhart pisze: 12 lis 2023, 22:29
waldo rawlings pisze: 12 lis 2023, 19:16
buzi! chcesz mi dać Teagan? oboje mieszkają W PRZYCZEPACH, myślę, że Leander raz albo drugi może zapukać do niej z jakimś obiadem, dać jej go i sobie pójść, nie bawiąc się nawet w żadne small talki... teagan reddington
hahahaha TOTALNIE, pewnie najpierw postawi na stole i obejrzy z każdej strony, a potem pójdzie do niego, żeby zapytać czemu chce ją zabić, bo kto tak robi niby bezinteresownie lol? nikt
waitin' for midnight
aniaok_
brak multikont
kardiochirurg dziecięcy
cairns hospital
999 cm
38 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
teagan reddington wspaniale, jak Ci się coś zwolni na Tei, to możemy zagrać!!!
graficzka komputerowa
freelancerka
167 cm
28 yo
Awatar użytkownika
about me
tworzy grafiki, dużo kłamie i udaje, że lubi aktualne życie
Awatar użytkownika
leander burkhart pisze: 12 lis 2023, 22:36
teagan reddington wspaniale, jak Ci się coś zwolni na Tei, to możemy zagrać!!!
dobrze, obiecuję zawołać cię w pierwszej kolejności!!! <33
waitin' for midnight
aniaok_
brak multikont
kompozytor, pianista
stara się przeżyć każdy kolejny dzień
187 cm
35 yo
Awatar użytkownika
about me
Zro­zum, to nie ma więk­sze­go zna­czenia. Po prostu się umie­ra.
To tylko na zawsze.
Awatar użytkownika
zaczepię cię jeszcze z tego konta, ale zgaduję, że Leander nie był fanem Vincenta i ucieszył się, kiedy brzydko zostawił kiedyś tam w przeszłości Philly'ego w spokoju? :oops:

leander burkhart
kardiochirurg dziecięcy
cairns hospital
999 cm
38 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
vincent chenneviere NIE WIEM, musicie mnie chyba wprowadzić z philemon burkhart, co ten Vincent nabroił.... :frog:
deweloper, rządzi w
QUEENSLAND'S ARCH-DEVELOPMENT
170 cm
38 yo
Awatar użytkownika
about me
Własna ambicja uczyniła z niej zwierzynę, która za wszelką cenę próbuje uniknąć losu trofeum przeznaczonego do powieszenia nad kominkiem.
Awatar użytkownika
Aloha, podrzucam moja Celeste. Mogli się znać w czasie, kiedy Leander miał problemy z alkoholem i kiedy chodził na randki. Mogli się znać z Cairns (mimo bycia mężatką raczej częściej tam przebywała) albo z Lorne Bay. Celeste pod koniec małżeństwa zdradzała swojego męża, więc mógł między nimi, prócz upojenia alkoholowego, być jakiś przelotny romans, ale mogło to się równie dobrze skończyć na samym pocałunku i drogi na lata im się rozeszły :hm:

leander burkhart
ODPOWIEDZ