about
You spend your nights looking at the stars thinking your life would be better on Mars. Checking your pulse just to feel it beat, looking for a stone to keep the peace
leander burkhart
- Przeprowadził się do Lorne Bay jako nastolatek i mieszkał tu do ukończenia szkoły średniej: może znamy się ze szkoły albo dawał Ci korki z biologii?
- W miasteczku mieszka jego rodzeństwo, Terry i Oakley. Do Oakley nie jest zbyt podobny, za to Leander i Terence są bliźniakami.
- Właśnie zaczyna pracę w Cairns: jest kardiochirurgiem i opiekunem rezydentów.
- Ma dziewięcioletniego syna, chłopiec mieszka z matką w Cairns: możemy znać się ze szkoły młodego albo może Twoja postać czasami dorabia jako opiekunka do dzieci?
- Jest alkoholikiem i narkomanem, przyjechał do Lorne po zakończonym odwyku i znalazł sobie grupę w okolicy.
- Polecam się bardzo!
- W miasteczku mieszka jego rodzeństwo, Terry i Oakley. Do Oakley nie jest zbyt podobny, za to Leander i Terence są bliźniakami.
- Właśnie zaczyna pracę w Cairns: jest kardiochirurgiem i opiekunem rezydentów.
- Ma dziewięcioletniego syna, chłopiec mieszka z matką w Cairns: możemy znać się ze szkoły młodego albo może Twoja postać czasami dorabia jako opiekunka do dzieci?
- Jest alkoholikiem i narkomanem, przyjechał do Lorne po zakończonym odwyku i znalazł sobie grupę w okolicy.
- Polecam się bardzo!
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisabout
zawsze prosiłem życie tylko o to, aby mijało tak, żebym go nie odczuwał
Spoiler
SZOKING, myślę, że nikt by na to nie wpadłleander burkhart pisze:Do Oakley nie jest zbyt podobny, za to Leander i Terence są bliźniakami.
wiadomo, tutaj wielka miłość (tylko może nie rozpowiadaj już lekarzom o żadnych przypadłościach swojego brata...) i jeśli już teraz chcesz polecieć z fabułą, to możemy pomyśleć nad grą
about
gdyby płacili mu za podejmowanie gównianych decyzji, znowu stać by go było na własny biznes (o ile wszystkiego by po drodze nie przepił)
leander burkhart przyszłam, przyjmij ode mnie kogoś, bo bardzo chcę, pozdrawiam
â— â— â— â— â—
about
You spend your nights looking at the stars thinking your life would be better on Mars. Checking your pulse just to feel it beat, looking for a stone to keep the peace
philemon burkhart pisze: ↑12 lis 2023, 19:06Spoiler
SZOKING, myślę, że nikt by na to nie wpadłleander burkhart pisze:Do Oakley nie jest zbyt podobny, za to Leander i Terence są bliźniakami.
wiadomo, tutaj wielka miłość (tylko może nie rozpowiadaj już lekarzom o żadnych przypadłościach swojego brata...) i jeśli już teraz chcesz polecieć z fabułą, to możemy pomyśleć nad grą
tak, pomyślałam, że to ważna informacja!! i POSTARAM SIĘ, może pora, żeby zaczął opowiadać o własnym zdrowiu, zamiast o wątpliwych moralnie podrywach Terry'ego... a w sprawie gry zaraz do Ciebie napiszę!
buzi! chcesz mi dać Teagan? oboje mieszkają W PRZYCZEPACH, myślę, że Leander raz albo drugi może zapukać do niej z jakimś obiadem, dać jej go i sobie pójść, nie bawiąc się nawet w żadne small talki... teagan reddingtonwaldo rawlings pisze: ↑12 lis 2023, 19:16leander burkhart przyszłam, przyjmij ode mnie kogoś, bo bardzo chcę, pozdrawiam
about
tworzy grafiki, dużo kłamie i udaje, że lubi aktualne życie
hahahaha TOTALNIE, pewnie najpierw postawi na stole i obejrzy z każdej strony, a potem pójdzie do niego, żeby zapytać czemu chce ją zabić, bo kto tak robi niby bezinteresownie lol? niktleander burkhart pisze: ↑12 lis 2023, 22:29buzi! chcesz mi dać Teagan? oboje mieszkają W PRZYCZEPACH, myślę, że Leander raz albo drugi może zapukać do niej z jakimś obiadem, dać jej go i sobie pójść, nie bawiąc się nawet w żadne small talki... teagan reddingtonwaldo rawlings pisze: ↑12 lis 2023, 19:16leander burkhart przyszłam, przyjmij ode mnie kogoś, bo bardzo chcę, pozdrawiam
â— â— â— â— â— â— â—
about
teagan reddington wspaniale, jak Ci się coś zwolni na Tei, to możemy zagrać!!!
about
tworzy grafiki, dużo kłamie i udaje, że lubi aktualne życie
dobrze, obiecuję zawołać cię w pierwszej kolejności!!!leander burkhart pisze: ↑12 lis 2023, 22:36teagan reddington wspaniale, jak Ci się coś zwolni na Tei, to możemy zagrać!!!
â— â— â— â— â— â— â—
about
Zrozum, to nie ma większego znaczenia. Po prostu się umiera.
To tylko na zawsze.
To tylko na zawsze.
zaczepię cię jeszcze z tego konta, ale zgaduję, że Leander nie był fanem Vincenta i ucieszył się, kiedy brzydko zostawił kiedyś tam w przeszłości Philly'ego w spokoju?
leander burkhart
leander burkhart
about
vincent chenneviere NIE WIEM, musicie mnie chyba wprowadzić z philemon burkhart, co ten Vincent nabroił....