baletnica
paris opera ballet
168 cm
23 yo
Awatar użytkownika
about me
byli jak dwie osoby trzymające się na powierzchni oceanu tylko dlatego, że uchwyciły się siebie nawzajem
Awatar użytkownika

CODE: Zaznacz cały

[tele2]
[tel3][telimg1][IMG=https://64.media.tumblr.com/bab8d0029389ccf17a1626c0172abf87/3eac9117e71d70ff-f1/s400x600/41c233c062cc6e92129eda4031067bc3ae2d93c9.png][/telimg1]
[tel10]caela
[teltxt]treść treść treść[/teltxt]

[teltxt]treść treść treść[/teltxt]
[/tel10][/tel3]
[telozn]@oznacz[/telozn]
[/tele2]
neonatolog, dyrektor szpitala
CAIRNS HOSPITAL
190 cm
40 yo
Awatar użytkownika
about me
Neonatolog, który kocha swoją pracę, ale jeszcze bardziej kocha swoją żonę, która jest dla niego całym światem, a teraz będzie musiał podzielić te miłość na dzieci i najlepszego psa na świecie.
Awatar użytkownika
Sawyer
11:37
Cześć młoda! Żyjesz? Jak tam na studiach?
wysłano do candela fitzgerald
CAIRNS HOSPITAL
190 cm
40 yo
Awatar użytkownika
about me
Neonatolog, który kocha swoją pracę, ale jeszcze bardziej kocha swoją żonę, która jest dla niego całym światem, a teraz będzie musiał podzielić te miłość na dzieci i najlepszego psa na świecie.
Awatar użytkownika
15:56
hejka, staram się jakoś oddychać!! Powiedzmy.
Niedługo egzaminy, ale mam notatki od kolegi z roku wyżej, wydaje mi się ze przetrwam 🤷🏼‍♀️ a Ty? Jak w pracy? I najważniejsze, co u Lily?
15:57
Sawyer
ciesze sie, że oddychasz, ekipę ratunkową mogę odwołać!
i powodzenia na egzaminach! Na pewno sobie dasz radę, bo wiadomo, że cudze notatki lepsze niż swoje!
W pracy jak zawsze dużo do robienia, więc po staremu! U lily w porządku! Dałem jej psa na rocznice.
Obrazek
poznaj Fantę :D
CAIRNS HOSPITAL
190 cm
40 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
15:57
Sawyer
przygotuj go na pogrom! Także zapraszam z Rudym do nas na odwiedziny i na obiad, adres znasz :hihi:
kelnerka/barmanka
hungry hearts
163 cm
22 yo
Awatar użytkownika
about me
maybe she loved mysteries so much that she became one
Awatar użytkownika
lemy
18:55
przyjaciółko, masz jakieś plany na wieczór? późny wieczór... jak skończę pracę. w HH dzisiaj się odjebało. zresztą opowiem Ci jak się spotkamy, ok? jeśli mnie kochasz tak mocno jak obiecywałaś, porzuć wszystko co zaplanowałaś ten jeden raz.

buziaki!
ambitny krab
nick autora
brak multikont
studiuje medycynę
snuje się szpitalnymi korytarzami
185 cm
24 yo
Awatar użytkownika
about me
jak urodziwe musi być szczęście,
jeśli nieszczęście
jest tak bardzo piękne
Awatar użytkownika
laurent
Cześć Maurie, nie wiem o której dotrze do ciebie ta wiadomość, bo nie ma tu za bardzo zasięgu, ale zapomniałem dać ci znać, że mój dom przez weekend stoi pusty - gdybyście chcieli skorzystać.
Pojechałem do Darwin i przypadkiem wylądowałem na "randce" z moją byłą; mamy dla siebie cały domek w środku lasu, więc mam nadzieję, że nic ci się nie stanie przez ten czas. W razie czego po prostu jedź do szpitala.
Nie wygląda na to, żebyśmy mieli się tu pozbabijać, chociaż zaczęło się fatalnie, więc będę w Lorne w poniedziałek (tak sądzę?)
Badaczka bioróżnorodności i ochrony gatunkowej
w Tingaree / University of Queensland
175 cm
26 yo
Awatar użytkownika
about me
there's a bluebird in my heart that wants to get out
but I'm too tough for him, I say: stay in there, I'm not going
to let anybody see you.
Awatar użytkownika
Nephele
Wesołych Świąt!
Trzymam kciuki za występ <3
rezydent chirurgii
Cairns Hospital
185 cm
26 yo
Awatar użytkownika
about me
mężczyzna, który bardzo poważnie podchodzi do przysiąg - czy to tej Hipokratesa czy małżeńskiej
Awatar użytkownika
Alfie
Mój Boże,
Candy, tu było tyle czerwonych flag,
że cieszę się,
że żyjesz, a nie straszysz w naszym domku jak Bertha
oczywiście,
że po ciebie wyjadę na lotnisku,
od tego ma się współlokatora, prawda?
aktywistka, artystka, animatorka
dom kultury
162 cm
23 yo
Awatar użytkownika
about me
Nie była głodna, nie była najedzona, zmęczona ani wypoczęta, wesoła nie była, ale smutna też nie, tak jakby nie była żadna.
Awatar użytkownika
Poppy
Hej Caeli, moja najcudowniejsza przyjaciółko! Wypadałoby złożyć sobie świąteczne życzenia, więc poza WESOŁYCH ŚWIĄT, chciałabym Ci życzyć, żeby udało Ci się wyjechać do tego Paryża i żebyś była szczęśliwa. I spełnienia marzeń, ale jak wyjedziesz to znaczy, że się spełniły <3
dom kultury
162 cm
23 yo
Awatar użytkownika
about me
Nie była głodna, nie była najedzona, zmęczona ani wypoczęta, wesoła nie była, ale smutna też nie, tak jakby nie była żadna.
Awatar użytkownika
Poppy
dzięki mała <3 nie mamy! więc jeśli się zdecydujecie, wpadam!
*wpadamy
dom kultury
162 cm
23 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
Poppy
ej, słyszę ostatnio różne opowieści dziwnej treści
o co chodzi z tym całym remusem?
dom kultury
162 cm
23 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
Poppy
odkryłam, że podobno ze sobą chodzicie?
to prawda z tym rebusem?
*rebusem
rebusem
REBUSEM
remusem
sorry
ODPOWIEDZ