about
W przyszłości będzie aktorem teatralnym, na razie zakopany w kwestiach dramatów szekspirowskich. W życie nie umie się zbytnio bawić, dlatego wprosił się na mieszkanie do wujka pisarza. Matka go zostawiła, gdy był małym chłopcem, a ojciec siedzi w więzieniu za przestępstwo, którego nie popełnił. Perth życie uważa za teatr, więc nigdy niewiadomo czy jego uczucia są szczere, ale za to bardzo szczere są jego zauroczenia niedostępnymi osobami.
Perth Haynes
W tym miejscu możesz wpisać kilka podstawowych informacji o swojej postaci
Chris Haynes
wujekIMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisabout
a gdy czasem, tonący w leniwej niemocy,
na ziemię łzę ukradkiem zroni w cieniach nocy,
zaraz w dłoń swoją zbierze tę bladą łzę żalu,
o odbłyskach tęczowych, jak odłam opalu,
i w sercu swem umieści, zdala oczu słońca.
na ziemię łzę ukradkiem zroni w cieniach nocy,
zaraz w dłoń swoją zbierze tę bladą łzę żalu,
o odbłyskach tęczowych, jak odłam opalu,
i w sercu swem umieści, zdala oczu słońca.
siemka! no to tak, pozwolę sobie zaklepać najlepszą fuchę ever (chyba że jest już zaklepana, to julien będzie drugi w kolejności ) odtwarzania wspólnie scenariusza, którego perth musi się wykuć w zatrważająco krótkim czasie i jakby co, to julien chętnie bierze na siebie nawet role kobiece, okej? wiem, że cała paczka ma w tym pomagać, a perth spostrzegawczo dobiera im odpowiednie role, ale wiesz, jak jest kryzys o trzeciej w nocy, bo jakaś scena za cholerę nie chce wyjść, to perth dzwoni do julka i katują tak długo, aż będzie zadowolony, a w zapłacie perth może go przenocować i... jeżeli potrzebowałby kiedyś kompana do kradzieży... nawet nie tylko książek, to ten, wiesz po jakiego dziwaka znowu dzwonić jak wpadnie mi coś bardziej pomysłowego do głowy, to uderzę jeszcze na privie
about
W przyszłości będzie aktorem teatralnym, na razie zakopany w kwestiach dramatów szekspirowskich. W życie nie umie się zbytnio bawić, dlatego wprosił się na mieszkanie do wujka pisarza. Matka go zostawiła, gdy był małym chłopcem, a ojciec siedzi w więzieniu za przestępstwo, którego nie popełnił. Perth życie uważa za teatr, więc nigdy niewiadomo czy jego uczucia są szczere, ale za to bardzo szczere są jego zauroczenia niedostępnymi osobami.
julien baudelaire no i bardzo ładny zarys! Nawet chciałabym coś takiego rozegrać sobie. I zdecydowanie przez tą "dostępność"; Julek będzie jego ulubieńcem, co pewnie uporczywie mu podkreśla na każdym kroku ich znajomości i za każdym razem, gdy nagle słońce zaczyna im uderzać w twarze po całonocnej nauce tekstu. Perth to mu pewnie nawet jedzonkiem odpłaca, okej. Jakimś niezdrowym burgierkiem o piątej rano. Na pewno też go namawia do wspólnych maratonów horrorów. I poświęca dziennie godzinę na naukę francuskiego, odkąd tylko Julka poznał! Poza tym tak sobie myślę, że gdyby kiedyś sobie nagrabił u Julka, co pewnie jest proste, bo Perth bywa ciężki do przetrawienia, to w ramach przeprosin uderza w jego okno małymi kamyczkami gotowy odśpiewać balladę przeprosinową.
about
hope some of the other worlds are easier on me.
Perth Haynes pisze: ↑25 paź 2023, 17:09julien baudelaire no i bardzo ładny zarys! Nawet chciałabym coś takiego rozegrać sobie. I zdecydowanie przez tą "dostępność"; Julek będzie jego ulubieńcem, co pewnie uporczywie mu podkreśla na każdym kroku ich znajomości i za każdym razem, gdy nagle słońce zaczyna im uderzać w twarze po całonocnej nauce tekstu. Perth to mu pewnie nawet jedzonkiem odpłaca, okej. Jakimś niezdrowym burgierkiem o piątej rano. Na pewno też go namawia do wspólnych maratonów horrorów. I poświęca dziennie godzinę na naukę francuskiego, odkąd tylko Julka poznał! Poza tym tak sobie myślę, że gdyby kiedyś sobie nagrabił u Julka, co pewnie jest proste, bo Perth bywa ciężki do przetrawienia, to w ramach przeprosin uderza w jego okno małymi kamyczkami gotowy odśpiewać balladę przeprosinową.
a no słuchaj, akurat Julien jest jedyną moją postacią, której naprawdę nie da się zajść za skórę (spoko, perth może to testować ), i niestety jest bezdomny, więc tymi kamyczkami to może ewentualnie rzucać w francuza, jak ten śpi w parku na ławce, bo nie chciało mu się już do nikogo wpraszać i jeszcze zapomniałam tam dodać, że Julien bardzo dba o dobry wizerunek Pertha, okej? często mu układa włosy i tłumaczy, że taka fryzura jest teraz na topie w hollywood, wciska mu specyficzne komplety ubrań i nawet jeśli Perth ich nie zakłada, bo na przykład ma totalnie gdzieś swoją dobrze sprzedajną aparycję poza grą, to Baudelaire i tak wierzy, że przyczyni się do jego sławy tymi drobnostkami
A trener Julka zabije Pertha za te pyszne burgery kiedyś
about
Wcale nie niańka, a agent Scarlet Callaway. Poza tym malarz, a pracował w bardzo wielu miejscach, ale jakoś nigdzie nie zagrzał długo miejsca.
A ja oczywiście oddaję Vanessę oraz Ace'a - i każde z nich chętnie nadszarpnie wizerunek Pertha
Perth Haynes
Perth Haynes
about
julien baudelaire oj, przegapiłam bezdomność Julka, wybacz. Zatem tym bardziej za pomoc w nauce kwestii, Perth będzie swojego przyjaciela przygarniał na nocowanie. Nawet mu swoje koszulki pożyczy, o ile Julek nie będzie gardził jego gustem mrocznego boya i prostych, ciemnych koszulek. Także jak widać jest bardzo prawdopodobne, że Perth nie będzie się tak supermocno stosował do wskazówek modowych Julka, no, ale ... i tak widzę tutaj friendship goal.
Colton Brooks no my wiemy chyba, bo Ace Montgomery będzie jednym z kilku crushy Pertha. Tak sobie myślę, że pewnie poznali się przez Zetę? Przypadkiem? Bo to w sumie Zeta zwerbował Pertha do hakerskich zleceń, bo przecież Perth ma olbrzymi dług wobec rodziny Corrente (co jest dziwne, bo to przecież przez Corrente jego ojciec siedzi w więzieniu, no, ale...). I pewnie jego podejście początkowe do Ace'a było trochę takie jak Hugosia do Noah w upside down, bo Perth myślał, że Ace jest tak samo beznadziejny jak Zeta, a tu się okazało, że jednak nie? I że całkiem ok ten Ace. W każdym razie jakoś tak się mogło wydarzyć, że kilka razy się widzieli i Perth zaczął go beznadziejnie kraszować. I wtedy jeśli chcesz możemy pójść w układ z Vanessa Corrente ? Zwłaszcza, że Perth też będzie kraszować Alfiego. Także podwójnie będzie potrzebował przykrywki.
Colton Brooks no my wiemy chyba, bo Ace Montgomery będzie jednym z kilku crushy Pertha. Tak sobie myślę, że pewnie poznali się przez Zetę? Przypadkiem? Bo to w sumie Zeta zwerbował Pertha do hakerskich zleceń, bo przecież Perth ma olbrzymi dług wobec rodziny Corrente (co jest dziwne, bo to przecież przez Corrente jego ojciec siedzi w więzieniu, no, ale...). I pewnie jego podejście początkowe do Ace'a było trochę takie jak Hugosia do Noah w upside down, bo Perth myślał, że Ace jest tak samo beznadziejny jak Zeta, a tu się okazało, że jednak nie? I że całkiem ok ten Ace. W każdym razie jakoś tak się mogło wydarzyć, że kilka razy się widzieli i Perth zaczął go beznadziejnie kraszować. I wtedy jeśli chcesz możemy pójść w układ z Vanessa Corrente ? Zwłaszcza, że Perth też będzie kraszować Alfiego. Także podwójnie będzie potrzebował przykrywki.
about
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky,
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
przychodzę tutaj z moim kurduplem Hugonem licząc na zalążek kumpelskiej relacji bo takich mi jeszcze brakuje tak sobie pomyślałam, że co wy na to, żeby z Gale Thompson zrobić z nich paczkę przyjaciół taką na dobre i na złe? Obydwoje by wiedzieli, że u Gale nieciekawie się dzieje i we dwójkę będą starali się być dla niej ochroniarzami w razie w? ale oprócz tego co by wisiało między trójką po prostu jakieś szalone pomysły i oprócz tego Perth mógłby być częstym modelem dla Hugo, który uwielbiałby robić mu zdjęcia?
Perth Haynes
Perth Haynes
about
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky,
Hugo Langford Perth Haynes
Omg, Perth i Gale mogą się poznać właśnie przez Hugo! Bo oni znają się tylko przez internet i oboje nie mają pojęcia, że oboje w Lorne mieszkają Także jest to jakiś punkt zaczepienia, że Hugo też się kumpluje z Perth i kiedyś się spikną i będą trójką ziomeczków
Oczywiście jeśli tobie Anu to pasuje
Omg, Perth i Gale mogą się poznać właśnie przez Hugo! Bo oni znają się tylko przez internet i oboje nie mają pojęcia, że oboje w Lorne mieszkają Także jest to jakiś punkt zaczepienia, że Hugo też się kumpluje z Perth i kiedyś się spikną i będą trójką ziomeczków
Oczywiście jeśli tobie Anu to pasuje
about
Morze mnie gniewne rzuciło na skały, na to mi tylko zostawiając duszę, bym lepiej śmierci bliskiej czuł katusze.
about
Hugo Langford Gale Thompson - my już tutaj z Gale mamy internetową znajomość i oni tak naprawdę nie wiedzą, że oni to oni Także opcja zapoznania Gale z Perthem za sprawą Hugo jest jak najbardziej okej. Także mogą być takimi ziomeczkami, aczkolwiek pewnie Perth jest dość skryty i owej dwójce nie mówi absolutnie wszystkiego o sobie. Bardziej jakieś szczątkowe informacje właśnie, bo on ogólnie nie mówi ludziom zbyt wiele o sobie. Poza obsydian circle. Cooo w zasadzie będzie o tyle zabawne, że swojej internetowej przyjaciółce mówi pewnie o wszystkim.
pericles campbell co my tu mamy tym razem Czy byłabyś za tym, że prawdziwy ze sobą kontakt mieli tak naprawdę dopiero w szkole średniej? I może nawet nieco bardziej szczątkowy niż obecnie. Szkoła średnia dla obojgu była chyba średnio znośna, dlatego może wiedzieli o swoim istnieniu, ale to w zasadzie wszystko. I nawet byłabym za tym, żeby początkowo była między nimi dość nieuzasadniona niechęć wynikająca z uprzedzeń i zasłyszanych o sobie nawzajem informacjach? Aleee w momencie, gdy Perth został wprowadzony do paczki przez Xaviera, a następnie złapał szybko kontakt z Julkiem, to może właśnie w jakiś pokrętny sposób Julek zachęcił ich do pogłębienia więzi i jednak porzuceniu uprzedzeń? W każdym razie obecnie by się całkiem spoko dogadywali, bo jednak okazuje się, że łączy ich więcej niż wcześniej myśleli?
pericles campbell co my tu mamy tym razem Czy byłabyś za tym, że prawdziwy ze sobą kontakt mieli tak naprawdę dopiero w szkole średniej? I może nawet nieco bardziej szczątkowy niż obecnie. Szkoła średnia dla obojgu była chyba średnio znośna, dlatego może wiedzieli o swoim istnieniu, ale to w zasadzie wszystko. I nawet byłabym za tym, żeby początkowo była między nimi dość nieuzasadniona niechęć wynikająca z uprzedzeń i zasłyszanych o sobie nawzajem informacjach? Aleee w momencie, gdy Perth został wprowadzony do paczki przez Xaviera, a następnie złapał szybko kontakt z Julkiem, to może właśnie w jakiś pokrętny sposób Julek zachęcił ich do pogłębienia więzi i jednak porzuceniu uprzedzeń? W każdym razie obecnie by się całkiem spoko dogadywali, bo jednak okazuje się, że łączy ich więcej niż wcześniej myśleli?