właścicielka — once upon a tart
30 yo — 167 cm
Awatar użytkownika
about
and I should just tell you to leave 'cause I know exactly where it leads, but I watch us go 'round and 'round each time
fawn hougton
Ostatnio wywróciła swoje życie do góry nogami i wróciła do Lorne, gdzie kupiła kawiarnię i próbuje zupełnie innego życia.
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE

IMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE

oficer portowy w lorne bay — samozwańczy internetowy krytyk literacki
30 yo — 178 cm
Awatar użytkownika
about
uważa, że głowę straciła już dawno. najpierw wyjeżdżając do sydney, gdzie jedynie została zdradzona. później, wracając do miasteczka by egzystować w lokalnym porcie, ciasnej kawalerce i zupełnie świeżym uwielbieniu do chrisa, ale tego ostatniego mu nie mówcie.
Witam serdecznie, przyjdę jako pierwszy gość, proszę mnie traktować z honorami fawn houghton <3 :lol: Constance również całkiem niedawno wróciła do Lorne po tym, jak jej życie do góry nogami wywrócił swoisty huragan. Próbuje znaleźć sobie tu miejsce i jakieś nowe znajomości, póki co odgrzewając przyjaźń z jedną przyjaciółką, i poznając pewnie nową miłość, ale o tym na razie cichosza, bo i tak się nie przyzna! W każdym razie wpadam po jakiś pozytyw, Connie to złota dziewczyna, w wolnych chwilach może pomagać Fawn w kawiarni, choćby z jakąś robotą papierkową, na której się zna jak mało kto! Mogę na coś fajnego liczyć? :D
Nauczycielka plastyki — LORNE BAY STATE SCHOOL
30 yo — 165 cm
Awatar użytkownika
about
Girl, come show me your true colors
Paint me a picture with your true colors
Wpadam z Olive, która jest w tym samym wieku co fawn houghton , ale i constance callaghan , więc może dziewczyny się znały ze szkoły ? Razem chodziły na zajęcia, czasami pewnie tez na wagary :lol:
Olive mogła pomóc bardziej przy fizycznej pracy w kawiarni, jak odmalowanie ścian, bo do papierkowej to ona głowy nie ma xd
wystrzałowy jednorożec
Miło
30 yo — 167 cm
Awatar użytkownika
about
and I should just tell you to leave 'cause I know exactly where it leads, but I watch us go 'round and 'round each time
constance callaghan pierwsi zawsze mają najlepiej, więc jak najbardziej <3 one mi mega pasują na przyjaciółki ze szkolnej ławki albo nawet z piaskownicy, gdzie razem piasek wcinały :lol: także jak bym poleciała w te klimaty, mogły nawet utrzymywać jakiś kontakt przez te lata, kiedy obie mieszkały nie w Lorne. Fawn totalnie uważała, że jej wyjazd za miłością był romantyczny, a teraz trochę zmądrzała na pewno jak już sama ma rozwód na koncie :lol: a pomoc w kawiarni zawsze się przyda, bo Fawn najchętniej to by się skupiła na pieczeniu ciast i gadaniu w ludźmi xd

i Olive Halsworth totalnie mogła się z nimi kumplować <3 wyglądają jak takie trio z każdego amerykańskiego serialu o szkole haha
30 yo — 165 cm
Awatar użytkownika
about
fawn houghton amerykańskio australijskie trio :lol:
To na dniach odezwę się na pw <3
wystrzałowy jednorożec
Miło
szef kuchni — salsa bar and grill
29 yo — 173 cm
Awatar użytkownika
about
it's got a hold on me now, i can't let go of you baby
hejka fawn houghton, a nie chcesz Marcello na coś? ^^
30 yo — 167 cm
Awatar użytkownika
about
Olive Halsworth super, zapraszam <3

marcello f. reddington wiadomka, że chce, ale czuje że sugerujesz coś tą emotką ^^ chcesz romansować?
szef kuchni — salsa bar and grill
29 yo — 173 cm
Awatar użytkownika
about
it's got a hold on me now, i can't let go of you baby
No skoro tak namawiasz, to jak mogę odmówić... :hihihi: Ale tak poważniej, to myślę że śmiało możemy im jakiś romans wpleść niezobowiązujący, coś im się od życia należy w tym trudnym świecie gastronomii.
30 yo — 167 cm
Awatar użytkownika
about
łatwo poszło :evil: też tak uważam, więc wspaniale, jestem za, jak coś wymyślę to coś zagramy <3 marcello f. reddington
oficer portowy w lorne bay — samozwańczy internetowy krytyk literacki
30 yo — 178 cm
Awatar użytkownika
about
uważa, że głowę straciła już dawno. najpierw wyjeżdżając do sydney, gdzie jedynie została zdradzona. później, wracając do miasteczka by egzystować w lokalnym porcie, ciasnej kawalerce i zupełnie świeżym uwielbieniu do chrisa, ale tego ostatniego mu nie mówcie.
fawn houghton pisze: 24 paź 2023, 16:16
Olive Halsworth totalnie mogła się z nimi kumplować <3 wyglądają jak takie trio z każdego amerykańskiego serialu o szkole haha
Hahaha, tak! Jak takie odlotowe agentki, Fawn miała ciemne włosy, Olive blond a Constance farbowała się na rudo :lol:
30 yo — 165 cm
Awatar użytkownika
about
constance callaghan pisze: 26 paź 2023, 16:08
fawn houghton pisze: 24 paź 2023, 16:16
Olive Halsworth totalnie mogła się z nimi kumplować <3 wyglądają jak takie trio z każdego amerykańskiego serialu o szkole haha
Hahaha, tak! Jak takie odlotowe agentki, Fawn miała ciemne włosy, Olive blond a Constance farbowała się na rudo :lol:
Ooo podoba mi się to! Aż mi sie przypomniała bajka z dzieciństwa <3 takie trio szalone z nich było
Obrazek
wystrzałowy jednorożec
Miło
DETEKTYW W WYDZIALE ZABÓJSTW — LORNE BAY POLICE STATION
38 yo — 188 cm
Awatar użytkownika
about
Zostawił żonę w Brisbane wmawiając jej, że musi zając się domem zmarłej matki w Lorne. Prawda jest taka, że przyjechał tu odpocząć od dużego miasta i od związku, w którym totalnie mu się nie układa.
Jeśli chcesz to mogę podrzucić Ci tutaj Billa <3

fawn houghton
powitalny kokos
.
ODPOWIEDZ