about me
oh, I could die happy, looking at you
I knew you were lovely by how you spoke
knew you were funny without a joke

freddie hemmings
W dziesięciostopniowej skali dałabym mu mocne siedem, ale on sobie dwanaście.
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis
about me
W przeszłości mocno narozrabiała, więc teraz po skończonych studiach, próbuje rozrabiać w dobrej wierze, szukając zabójcy starszej siostry...
frederick hemmings hejka 
Jest w tym.samym wieku co Pearl, a ona lubi pić w barach, więc mogą się w sumie kojarzyć jeszcze ze szkolnych lat, kiedy była nieszczególnie wyjściowa i lubiana
Chyba, że chcesz kogoś innego ode mnie, to smialo 
Jest w tym.samym wieku co Pearl, a ona lubi pić w barach, więc mogą się w sumie kojarzyć jeszcze ze szkolnych lat, kiedy była nieszczególnie wyjściowa i lubiana
about me
Rozwiódł się z Lulą, sypia na kanapie w kancelarii i próbuje odzyskać zaufanie Gage.
frederick hemmings cześć!
co prawda, tripp autobusami nie jeździ ale pomyslałam, że podrzuce go tutaj mimo wszystko - oczywiście w pakiecie z reszta moich dzieci, poczętych z multiholizmu
myślę, że sidney albo suzie pasowaliby wiekowo ale wybierz kogo chcesz

co prawda, tripp autobusami nie jeździ ale pomyslałam, że podrzuce go tutaj mimo wszystko - oczywiście w pakiecie z reszta moich dzieci, poczętych z multiholizmu
myślę, że sidney albo suzie pasowaliby wiekowo ale wybierz kogo chcesz

about me
pearl campbell powinni mi dać zakaz robienia relek, bo tak to się kończy 
ale pasuje! w sumie to mogą się kojarzyć, ale jeśli wpadałaby teraz, to można nawet założyć, że kiedyś natknęła się na niego w barze, gdy miał swój wieczór brzdąkania i pewnie tak chciał zwrócić jej uwagę, że dwie piosenki o jakichś ładnych blondynkach odszukał w głowie i zaśpiewał
tripp fitzgerald faktycznie to on, nie poznałam w ogóle
z Trippem niestety nie mam pomysłu
gdybyś była zainteresowana, to bym chętnie przygarnęła Sidneya na kumpla, bo tych zawsze jest deficyt, a że dzieli ich rok, to z pewnością znali się już ze szkoły - nawet bardziej na zasadzie kojarzenia, dopóki jakoś z 2-3 lata temu załóżmy, Freddie nie wpadł naprawić auta?
a z Suzie może chciałabyś jakiś eksów, coś? nawet nie do końca poważnych można, bo Freddie też na swoim koncie jeden dłuższy związek miał wszystko, ale pasuje w tę stronę? to cos pokombinuję
ale pasuje! w sumie to mogą się kojarzyć, ale jeśli wpadałaby teraz, to można nawet założyć, że kiedyś natknęła się na niego w barze, gdy miał swój wieczór brzdąkania i pewnie tak chciał zwrócić jej uwagę, że dwie piosenki o jakichś ładnych blondynkach odszukał w głowie i zaśpiewał
tripp fitzgerald faktycznie to on, nie poznałam w ogóle
gdybyś była zainteresowana, to bym chętnie przygarnęła Sidneya na kumpla, bo tych zawsze jest deficyt, a że dzieli ich rok, to z pewnością znali się już ze szkoły - nawet bardziej na zasadzie kojarzenia, dopóki jakoś z 2-3 lata temu załóżmy, Freddie nie wpadł naprawić auta?
a z Suzie może chciałabyś jakiś eksów, coś? nawet nie do końca poważnych można, bo Freddie też na swoim koncie jeden dłuższy związek miał wszystko, ale pasuje w tę stronę? to cos pokombinuję
about me
Rozwiódł się z Lulą, sypia na kanapie w kancelarii i próbuje odzyskać zaufanie Gage.
frederick hemmings pisze: ↑06 lis 2023, 10:17
tripp fitzgerald faktycznie to on, nie poznałam w ogólez Trippem niestety nie mam pomysłu
![]()
a z Suzie może chciałabyś jakiś eksów, coś? nawet nie do końca poważnych można, bo Freddie też na swoim koncie jeden dłuższy związek miał wszystko, ale pasuje w tę stronę? to cos pokombinuję![]()
no to zatrzymajmy się przy młodszej dwójce - sidneyowi przyda się jakis kumpel, o ile ten nie wycofa się rakiem przez dramaty rodzinne chłopaka i jego zamiłowanie do imprez. teraz co prawda nieco się uspokoił i wyjechał do Townsville na dwa miesiące ale wraca i na pewno chętnie nadrobi stracony czas
a suzie miała tak naprawdę jednego chłopaka, który złamał jej serce
about me
tripp fitzgerald
Freddie jest trochę jeszcze mentalnym dzieciakiem, więc zamiłowanie do imprez na pewno nie stanowi dla niego przeszkody! więc super, mamy ziomków, Freddiemu też się przyda pomarudzić na świat, bo go baby wkurzają ostatnio bardzo
i co do Suzie, to dokładnie jak u Freddiego
jego baba zabrała wspólnie zbierany hajs i uciekła w świat bez niego, więc też się wystrzega trochę związków i boi się ufać
więc jeśli masz przestrzeń to możemy ich rzucić w jakiś romans teraz nawet, a jeśli już nie bardzo, bo sobie z kimś relację aktualnie buduje, to myslę, że mogli się jakoś tak obstawić, że kilkakrotnie się spokali niezobowiązująco do roku wstecz, ale z założeniem, że żadne z nich nie szuka nic powaznego
ale wtedy nie szłabym w takie "ok, to teraz są ziomkami", tylko znalazła powód, żeby się na koniec znielubili może, bo wydjzie to ciekawej 
Freddie jest trochę jeszcze mentalnym dzieciakiem, więc zamiłowanie do imprez na pewno nie stanowi dla niego przeszkody! więc super, mamy ziomków, Freddiemu też się przyda pomarudzić na świat, bo go baby wkurzają ostatnio bardzo
i co do Suzie, to dokładnie jak u Freddiego
about me
no to myślę, że mogli faktycznie do roku temu ze sobą niezobowiązująco sypiać ale w pewnym momencie, suzie pewnie go olała bo przerzuciła się na swojego nowego współlokatora
może pogniewał się na nią przez wgląd, że brzydko go potraktowała i ugodziło to w jego męskie ego?
frederick hemmings
frederick hemmings
about me
pasuje! jego męskie ego bardzo łatwo urazić, bo jest księciemtripp fitzgerald pisze: ↑07 lis 2023, 09:07no to myślę, że mogli faktycznie do roku temu ze sobą niezobowiązująco sypiać ale w pewnym momencie, suzie pewnie go olała bo przerzuciła się na swojego nowego współlokatoramoże pogniewał się na nią przez wgląd, że brzydko go potraktowała i ugodziło to w jego męskie ego?
frederick hemmings
about me
Girl, come show me your true colors
Paint me a picture with your true colors
Paint me a picture with your true colors
Czy frederick hemmings może być takim sąsiadem Olive, co kran naprawi, a ona w podziękowaniu mu własny kubek zrobi ? 
about me
Blind faith, heartache
Mind games, mistakes
Mind games, mistakes

Siemka!
Pracujemy razem, plus Callie ostatnio była na wycieczce w sanktuarium, ale tylko u koali - mogłaby trochę marudzić ziomkowi z roboty, żeby jej kangury jeszcze pokazał
frederick hemmings
Pracujemy razem, plus Callie ostatnio była na wycieczce w sanktuarium, ale tylko u koali - mogłaby trochę marudzić ziomkowi z roboty, żeby jej kangury jeszcze pokazał
frederick hemmings
about me
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky,
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
Hej frederick hemmings! Jesteśmy w tym samym wieku, istnieje szansa, że znamy się jeszcze ze szkoły?