architekt — Queensland's Arch-Development
30 yo — 170 cm
Awatar użytkownika
about
Spełniona zawodowo pani architekt i kocia mama. Kilka miesięcy temu uciekła sprzed ołtarza i wróciła do swojego ex. Obecnie układa sobie życie u boku Colina i stara się rozgryźć, jak zostać dobrym rodzicem, bo spodziewa się pierwszego dziecka.
Arielle Adams
29-letnia pani architekt, wychowała się w miasteczku, ale wyjechała na studia do Sydney. Wróciła kilka lat temu. Młodsza siostra Molly. Jej życie prywatne jest trochę skomplikowane. Łatwo się z nią dogadać, uwielbia sport i dobrą zabawę.
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE

IMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE

rzecznik prasowy — ratusz
30 yo — 158 cm
Awatar użytkownika
about
Postanowiła zostać w mieście, dlatego nadal zawodowo odpowiada na pytania dziennikarzy i pilnuje wizerunku burmistrza. Ponadto zakochała się w Sidney'u, ale ma wrażenie, że chłopak tę miłość sabotuje.
Przyszłam tu szukać koleżanki ^^
Ale oczywiście któregoś pana też mogę podrzucić pod jakąś znajomość!

Arielle Adams
tester oprogramowania — spotify
31 yo — 185 cm
Awatar użytkownika
about
Rasowa czarna owca rodziny, impulsywny nerwus. Walczy o to, by nie powrócić do nałogu, a tę walkę osładza mu to, że razem z Cami dali sobie szansę na miłość
Hejka Arielle Adams, przychodzę po znajomość z młodzieńczych lat - mamy ustalone z Molly, że rodzina Adams i Winfield mieszkała po sąsiedzku i zanim dzieciaki zaczęły wybywać z domów, to były ze sobą mocno związane. Luke w czasach szkolnych próbował wyrwać najmłodszą z sióstr Adams i robił w tym kierunku różne dziwne akcje typu wdrapywał się nie pod to okno co trzeba i takie tam :lol: No a co chciałam zaproponować, to właśnie znajomość praktycznie od dzieciaka, a potem wspólne imprezki w wieku licealnym, bo mogli należeć do jednej paczki :hihi: Ale też jesli wolisz brak akceptacji przez Arielkę Luke'a jako potencjalnego szwagra, to też chętnie przyjmę! :lol:
producent — shepherd records
30 yo — 190 cm
Awatar użytkownika
about
Właściciel wytwórni, który nigdy nie miał szczęścia w miłości i nic nie zapowiada się na to, aby mogło się to zmienić w najbliższej przyszłości.
To ja również mogę podrzucić Ci któregoś z moich Panów jeżeli chcesz <3

Arielle Adams
architekt — Queensland's Arch-Development
30 yo — 170 cm
Awatar użytkownika
about
Spełniona zawodowo pani architekt i kocia mama. Kilka miesięcy temu uciekła sprzed ołtarza i wróciła do swojego ex. Obecnie układa sobie życie u boku Colina i stara się rozgryźć, jak zostać dobrym rodzicem, bo spodziewa się pierwszego dziecka.
Frankie M. Gardner, w takim razie trafiłaś idealnie! :hihi: Arielle na pewno zna się z Eli, bo przez jakiś czas była dziewczyną jej brata. Spotykali się przez dłuższy czas mniej więcej 3 lata temu. Kochali się, ale ich związek był burzliwi, w tamtym czasie trochę chcieli różnych rzeczy i doszli do wniosku, że lepiej będzie, jeżeli się rozstaną. Po zerwaniu ciągle coś do siebie czuli, ale zajęli się swoimi sprawami. Z Eli celowałabym w pozytyw, mogły się lubić, kiedy jeszcze randkowała z jej bratem. Teraz znów pojawia się w jego życiu, w dość dramatycznych okolicznościach, więc jest szansa na ciekawe gry. :lol: Oprócz tego chętnie przygarnę również Frankie. W karcie przeczytałam, że jest w miasteczku od niedawna, mogły poznać się przypadkiem i od razu złapać dobry kontakt. Teraz mogą regularnie wychodzić na kawę i rozmawiać o życiowych problemach :hm:

Luke Winfield myślę, że w tamtym czasie Arielle uznawała jego zachowanie za całkiem urocze i na pewno mówiła siostrze, że ta powinna zawiesić na nim oko na dłużej! Taka przyjacielska relacja od czasów szkolnych bardzo mi odpowiada. <33

neptune shepherd, bardzo chętnie! Arielle na sto procent zna się z Mercurym. Z tego co wiem, jego rodzina od zawsze była blisko z rodziną byłego (i trochę też już obecnego) chłopaka Arielle. Myślę, że kiedyś mogli mieć całkiem dobry kontakt, który trochę rozluźnił się po jego wypadku? <3 :hm:
rzecznik prasowy — ratusz
30 yo — 158 cm
Awatar użytkownika
about
Postanowiła zostać w mieście, dlatego nadal zawodowo odpowiada na pytania dziennikarzy i pilnuje wizerunku burmistrza. Ponadto zakochała się w Sidney'u, ale ma wrażenie, że chłopak tę miłość sabotuje.
Ja w takim razie poproszę te ciekawe gry! <3
Ell pewnie będzie miała na nią oko, żeby znowu nie nabałaganiła bratu w życiu! Ale będzie im też życzyła udanego seksu, bo to jej zdaniem bardzo ważna kwestia!
I Franka w sumie już jest w Lorne około roku, więc miały czas żeby się bliżej poznać <3
Arielle Adams
tester oprogramowania — spotify
31 yo — 185 cm
Awatar użytkownika
about
Rasowa czarna owca rodziny, impulsywny nerwus. Walczy o to, by nie powrócić do nałogu, a tę walkę osładza mu to, że razem z Cami dali sobie szansę na miłość
Arielle Adams pisze: 08 paź 2023, 15:17
Luke Winfield myślę, że w tamtym czasie Arielle uznawała jego zachowanie za całkiem urocze i na pewno mówiła siostrze, że ta powinna zawiesić na nim oko na dłużej! Taka przyjacielska relacja od czasów szkolnych bardzo mi odpowiada. <33
Super <3 To jakbyś miała ochotę zagrać, to dawaj znać!
ODPOWIEDZ