about
Spełniona zawodowo pani architekt i kocia mama. Kilka miesięcy temu uciekła sprzed ołtarza i wróciła do swojego ex. Obecnie układa sobie życie u boku Colina i stara się rozgryźć, jak zostać dobrym rodzicem, bo spodziewa się pierwszego dziecka.
Arielle Adams
29-letnia pani architekt, wychowała się w miasteczku, ale wyjechała na studia do Sydney. Wróciła kilka lat temu. Młodsza siostra Molly. Jej życie prywatne jest trochę skomplikowane. Łatwo się z nią dogadać, uwielbia sport i dobrą zabawę.
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisabout
Postanowiła zostać w mieście, dlatego nadal zawodowo odpowiada na pytania dziennikarzy i pilnuje wizerunku burmistrza. Ponadto zakochała się w Sidney'u, ale ma wrażenie, że chłopak tę miłość sabotuje.
Przyszłam tu szukać koleżanki
Ale oczywiście któregoś pana też mogę podrzucić pod jakąś znajomość!
Arielle Adams
Ale oczywiście któregoś pana też mogę podrzucić pod jakąś znajomość!
Arielle Adams
about
Rasowa czarna owca rodziny, impulsywny nerwus. Walczy o to, by nie powrócić do nałogu, a tę walkę osładza mu to, że razem z Cami dali sobie szansę na miłość
Hejka Arielle Adams, przychodzę po znajomość z młodzieńczych lat - mamy ustalone z Molly, że rodzina Adams i Winfield mieszkała po sąsiedzku i zanim dzieciaki zaczęły wybywać z domów, to były ze sobą mocno związane. Luke w czasach szkolnych próbował wyrwać najmłodszą z sióstr Adams i robił w tym kierunku różne dziwne akcje typu wdrapywał się nie pod to okno co trzeba i takie tam No a co chciałam zaproponować, to właśnie znajomość praktycznie od dzieciaka, a potem wspólne imprezki w wieku licealnym, bo mogli należeć do jednej paczki Ale też jesli wolisz brak akceptacji przez Arielkę Luke'a jako potencjalnego szwagra, to też chętnie przyjmę!
about
Właściciel wytwórni, który nigdy nie miał szczęścia w miłości i nic nie zapowiada się na to, aby mogło się to zmienić w najbliższej przyszłości.
about
Spełniona zawodowo pani architekt i kocia mama. Kilka miesięcy temu uciekła sprzed ołtarza i wróciła do swojego ex. Obecnie układa sobie życie u boku Colina i stara się rozgryźć, jak zostać dobrym rodzicem, bo spodziewa się pierwszego dziecka.
Frankie M. Gardner, w takim razie trafiłaś idealnie! Arielle na pewno zna się z Eli, bo przez jakiś czas była dziewczyną jej brata. Spotykali się przez dłuższy czas mniej więcej 3 lata temu. Kochali się, ale ich związek był burzliwi, w tamtym czasie trochę chcieli różnych rzeczy i doszli do wniosku, że lepiej będzie, jeżeli się rozstaną. Po zerwaniu ciągle coś do siebie czuli, ale zajęli się swoimi sprawami. Z Eli celowałabym w pozytyw, mogły się lubić, kiedy jeszcze randkowała z jej bratem. Teraz znów pojawia się w jego życiu, w dość dramatycznych okolicznościach, więc jest szansa na ciekawe gry. Oprócz tego chętnie przygarnę również Frankie. W karcie przeczytałam, że jest w miasteczku od niedawna, mogły poznać się przypadkiem i od razu złapać dobry kontakt. Teraz mogą regularnie wychodzić na kawę i rozmawiać o życiowych problemach
Luke Winfield myślę, że w tamtym czasie Arielle uznawała jego zachowanie za całkiem urocze i na pewno mówiła siostrze, że ta powinna zawiesić na nim oko na dłużej! Taka przyjacielska relacja od czasów szkolnych bardzo mi odpowiada.
neptune shepherd, bardzo chętnie! Arielle na sto procent zna się z Mercurym. Z tego co wiem, jego rodzina od zawsze była blisko z rodziną byłego (i trochę też już obecnego) chłopaka Arielle. Myślę, że kiedyś mogli mieć całkiem dobry kontakt, który trochę rozluźnił się po jego wypadku?
Luke Winfield myślę, że w tamtym czasie Arielle uznawała jego zachowanie za całkiem urocze i na pewno mówiła siostrze, że ta powinna zawiesić na nim oko na dłużej! Taka przyjacielska relacja od czasów szkolnych bardzo mi odpowiada.
neptune shepherd, bardzo chętnie! Arielle na sto procent zna się z Mercurym. Z tego co wiem, jego rodzina od zawsze była blisko z rodziną byłego (i trochę też już obecnego) chłopaka Arielle. Myślę, że kiedyś mogli mieć całkiem dobry kontakt, który trochę rozluźnił się po jego wypadku?
about
Postanowiła zostać w mieście, dlatego nadal zawodowo odpowiada na pytania dziennikarzy i pilnuje wizerunku burmistrza. Ponadto zakochała się w Sidney'u, ale ma wrażenie, że chłopak tę miłość sabotuje.
Ja w takim razie poproszę te ciekawe gry!
Ell pewnie będzie miała na nią oko, żeby znowu nie nabałaganiła bratu w życiu! Ale będzie im też życzyła udanego seksu, bo to jej zdaniem bardzo ważna kwestia!
I Franka w sumie już jest w Lorne około roku, więc miały czas żeby się bliżej poznać
Arielle Adams
Ell pewnie będzie miała na nią oko, żeby znowu nie nabałaganiła bratu w życiu! Ale będzie im też życzyła udanego seksu, bo to jej zdaniem bardzo ważna kwestia!
I Franka w sumie już jest w Lorne około roku, więc miały czas żeby się bliżej poznać
Arielle Adams
about
Rasowa czarna owca rodziny, impulsywny nerwus. Walczy o to, by nie powrócić do nałogu, a tę walkę osładza mu to, że razem z Cami dali sobie szansę na miłość
Super To jakbyś miała ochotę zagrać, to dawaj znać!Arielle Adams pisze: ↑08 paź 2023, 15:17Luke Winfield myślę, że w tamtym czasie Arielle uznawała jego zachowanie za całkiem urocze i na pewno mówiła siostrze, że ta powinna zawiesić na nim oko na dłużej! Taka przyjacielska relacja od czasów szkolnych bardzo mi odpowiada.