about
Przykłada się do wychowywania dzieci z miasteczka, rekompensując sobie brak własnych.
Okazało się, że żyje z nieuleczalną chorobą, co sprawiło, że przestała tworzyć plany.
Poza tym spogląda na przyjaciela z większą czułością, niżeli powinna.
Okazało się, że żyje z nieuleczalną chorobą, co sprawiło, że przestała tworzyć plany.
Poza tym spogląda na przyjaciela z większą czułością, niżeli powinna.
CODE: Zaznacz cały
[tel0][tel02=fluorite][telimg1][IMG=https://s3.r29static.com/bin/entry/b27/720x864,85/1861560/image.webp][/telimg1]
[tel5]Megg
[/tel5][/tel02][tel8]GODZINA WYSŁANIA WIADOMOŚCI:MINUTA
[tel3][telimg2][IMG=https://s3.r29static.com/bin/entry/b27/720x864,85/1861560/image.webp][/telimg2]
[tel10]
[telodp]CYTOWANA WIADOMOŚĆ[/telodp]
[teltxt]treść treść treść[/teltxt]
[telplus]GODZINA WYSŁANIA WIADOMOŚCI:MINUTA[/telplus]
[teltxt]treść treść treść[/teltxt]
[/tel10][/tel3]
[telozn]@oznacz[/telozn]
[/tel8][/tel0]
about
Jest święcie przekonany, że klątwa z Ghany wciąż nad nim krąży, bo zakochał się w przyjaciółce, którą zna od dziecka.
3:47 PM
Lennart
KROKODYLA?! Chryste, a ja szarpnąłem się tyko na nietoperza..
3:48 PM
Wiesz, że moją ulubioną bajką gdy byłem młody był Batman? Nawet nazwałem go Bruce! I jego przynajmniej ludzie nie muszą się obawiać i podobno nie jest też prawdą, że nietoperze wplątują się kobietom we włosy. Wymysliłyście to sobie
wysłano do megara w. beveridge
about
Jest święcie przekonany, że klątwa z Ghany wciąż nad nim krąży, bo zakochał się w przyjaciółce, którą zna od dziecka.
4:15 PM
Lennart
Zobacz jakie masz wielkie serce - nawet w obliczu pancernej skóry i wielkich, chętnych cie pożreć kłów
4:16 PM
Teraz wolałbym chyba film z Michaelem Keatonem I Nicole Kiddman. Na pewno go oglądałaś
about
4:15 PM
Lennart
Robi się
about
Wrócła do Lorne Bay po prawie 15 latach, aby zająć się dzieckiem swoich, nieżyjących już, przyjaciół
Molly
17:11
Hej, tu Molly. Muszę się pochwalić, że natchnęła mnie Twoja adopcja aligatora!
megara w. beveridge
about
Wrócła do Lorne Bay po prawie 15 latach, aby zająć się dzieckiem swoich, nieżyjących już, przyjaciół
Molly
17:21
Niedaleko jest większa farma, stamtąd kupiłam kilka kurczaczków dla siebie.
Nie, nie mają imion, nie miałam do tego głowy i boję się, że nie będę ich rozpoznawać. Na razie rosną jak na drożdżach!
megara w. beveridge
about
Molly Adams pisze: ↑30 lis 2023, 12:25 Molly17:21Sally się ucieszyła na widok, lubi patrzeć na nie i rzucać im ziarno - chyba tyle mogę powiedzieć na ten temat. Nie jest źle!To znaczy, że krokodyl wyzdrowiał i już nie ma problemu z łapą? To chyba dobrze! Zoo chyba nie jet najgorszym rozwiązaniem?U mnie w miarę w porządku, dziękuje. A co słychać u Ciebie?megara w. beveridge
about
Molly
O mamo, być chorym w tej pogodzie to jest dramat! Mam nadzieję, że się poczujesz szybciutko lepiej
Lata nie byłam na jarmarku w Lorne. Bardzo chętnie pójdę
Moje dwie siostry przyjechały do miasta, więc dużo cioć będzie chciało się zaopiekować Sally, więc możemy pójść we dwie
megara w. beveridge about
Molly
Hejo Meggie, wybierasz się może na jakieś atrakcje związane z Wielkanocą?
W sumie jest tyle fajnych inicjatyw i to nie koniecznie te zawiązane z dobrą zabawą, ale nie wiem czy wykroję choć chwilę, żeby gdzieś coś pomóc...
A jak tam wypieki? Masz może jakiś prosty przepis dla totalnego laika, bym mogła wykorzystać w niedalekiej przyszłości?
Molly
Co do pediatry, to byłam ostatnio w Cairns w szpitalu i tam się dobrze zajęli Sally, a lekarz nawet nie marudził, jak mała na niego nakichała Mam jego numer, mogę Ci go przesłać dla koleżanki! Tak to też korzystam z pediatry w miasteczku, chyba jeden jest...
O, to całkiem dobry pomysł, Molly wyrosła z wielu tych niemowlęcych zabawek, na pewno uda nam się przygotować coś, co przyda się jeszcze innym dzieciom! Będę musiała przysiąść do tego w weekend...
Nie, moja rodzina mi nie wierzy na tyle, aby pozwolić mi coś upiec na święta :D Jednak najprawdopodobniej będę mieć gości, dobrze byłoby się nieźle pokazać i samemu coś upiec.... A jeśli gość dostałby skrętu kiszek, to cóż. Widać los tak chciał
Przez czternaście lat ukrywała swojego syna przed jego ojcem. W końcu przyznała się do bycia tchórzem i z roztrzaskanym sercem stara się odpokutować swoje winy wprowadzając chaos w życiu wszystkich, których napotka na swej drodze.
Rebecca
07:27
Cool Skull? Muszę to zapamiętać. Może na stare lata mi odwali i faktycznie się wytatuuję i zacznę nosić skórę...
07:28
Chociaż taki skórzany kombinezon to w sumie nie najgorszy pomysł
A tak serio to przestań brać, co tam bierzesz przed snem Megg, albo się podziel
A skoro już o strasznych rzeczach mowa to słyszałam, że moi bogaci sąsiedzi robią mega imprezę na halloween. Naturalnie, ja niepasujący elelment, nie jestem zaproszona, ale w przebraniach nikt i tak nas by nie poznał, a wiesz... Może warto?
about
Posterunek policji w Lorne Bay zamieniła na oddział policji federalnej w Cairns i teraz próbuje godzić jakoś wszystkie obowiązki świeżo upieczonej agentki z rolą młodej mamy oraz żony marynarza.
Annie
Hej Masz jakiś sprawdzony przepis na szybkie i sprawdzone ciasto?
Akurat wtedy, kiedy Robin wróci z rejsu, wypada rocznica jego oświadczyn i chciałabym przygotować jakąś niespodziankę
wysłano do megara w. Beveridge