about
Nowoczesna hipiska, ucząca dzieci bogaczy gry w tenisa, lubiąca podróże swoim campervanem i sączenie szampana, gdy nikt nie widzi. Teraz znalazła miłość swojego życia w postaci kumpla z dzieciństwa i jest gotowa dla niego nieco się zmienić.
Stasia Hayworth
Instruktorka tenisa, która woli spędzać czas z dala od miasta i zgiełku. Nieco dziwna, choć totalnie niegroźna... Przynajmniej dla innych, bo dla siebie, już wygląda to inaczej...
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisabout
Gburowaty były wojskowy, który zamienił szpital polowy na posadę kardiochirurga w Cairns. Jakimś cudem został pokochany przez chore serduszko Marysi i obecnie walczy o to, aby nie przestawało ono dla niego bić.
Stasia Hayworth
Jedno wiemy ale jakbyś miała pomysł na coś jeszcze to z chęcią podrzucę któregoś z panów. Jonathan grywa czasem w tenisa, więc mogliby się znać, ale jak masz pomysł na jeszcze kogoś to śmiało
Jedno wiemy ale jakbyś miała pomysł na coś jeszcze to z chęcią podrzucę któregoś z panów. Jonathan grywa czasem w tenisa, więc mogliby się znać, ale jak masz pomysł na jeszcze kogoś to śmiało
about
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky,
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
jonathan wainwright Wiesz co, wydaje mi się, że najprędzej to Jasper, bo Stasia ma już jednego kumpla, do którego wzdycha (;>) a jest barmanem w Shadow Nie wiem, choć jak najbardziej mogę wjechać na ambicję Jona i wygrać nim w tenisa
about
Pod przykrywką pracuje jako barman w Shadow, by mieć oko na lokalną mafię. Na niego oko ma zaś Pearl, której temperamentny charakter rozbudza w nim prawdziwego Włocha i doprowadza do białej gorączki.
Z chęcią wkręcę w coś Jaspera :3Camelia Gilmore pisze: ↑24 lip 2023, 20:05jonathan wainwright Wiesz co, wydaje mi się, że najprędzej to Jasper, bo Stasia ma już jednego kumpla, do którego wzdycha (;>) a jest barmanem w Shadow Nie wiem, choć jak najbardziej mogę wjechać na ambicję Jona i wygrać nim w tenisa
Zaś co do Jony to nie przeszkadza mi przegrać nim mecz. Mogłoby być to wyjątkowo kiepskie spotkanie, więc Stasia mogłaby wyczuć, że coś jest z nim nie tak, a prawda jest taka, że Jonathan ledwo co radzi sobie z masą problemów jakie go przygniatają
about
Nowoczesna hipiska, ucząca dzieci bogaczy gry w tenisa, lubiąca podróże swoim campervanem i sączenie szampana, gdy nikt nie widzi. Teraz znalazła miłość swojego życia w postaci kumpla z dzieciństwa i jest gotowa dla niego nieco się zmienić.
Dobrze, podzieli się z nim skrętemJasper Ainsworth pisze: ↑24 lip 2023, 20:43Z chęcią wkręcę w coś Jaspera :3Camelia Gilmore pisze: ↑24 lip 2023, 20:05jonathan wainwright Wiesz co, wydaje mi się, że najprędzej to Jasper, bo Stasia ma już jednego kumpla, do którego wzdycha (;>) a jest barmanem w Shadow Nie wiem, choć jak najbardziej mogę wjechać na ambicję Jona i wygrać nim w tenisa
Zaś co do Jony to nie przeszkadza mi przegrać nim mecz. Mogłoby być to wyjątkowo kiepskie spotkanie, więc Stasia mogłaby wyczuć, że coś jest z nim nie tak, a prawda jest taka, że Jonathan ledwo co radzi sobie z masą problemów jakie go przygniatają
about
Blind faith, heartache
Mind games, mistakes
Mind games, mistakes
Tak mi się wydaje, że Callie potrzebuje przyjaciółki, a Stasia jest tak bardzo inna, że to połączenie byłoby idealne mogłaby wyciągać Callie na wycieczki camperem, będą pić wino i palić zioło w dziczy kawał za miastem
co myślisz?
Stasia Hayworth
co myślisz?
Stasia Hayworth