about
Oficjalnie łowi ryby na kutrze, a nieoficjalnie wykonuje brudną robotę dla serbskiego handlarza bronią. Po godzinach prowadzi z siostrą prywatne śledztwo na temat zaginięć dzieciaków, włazi ubłoconymi buciorami w życie Makayli oraz stara się sprostać roli ojca Mony
Jeremy Paxton
x Młodszy brat Eve
x Wraca do Lorne po latach; wcześniej zamieszkiwał różne części Australii (m.in. Sidney, Cranberra)
x Poszukując mordercy młodszej siostry wkręcił się w półświatek, obecnie współpracuje z grupą handlarzy bronią w Cairns
x Ma nastoletnią córkę, którą olał; z matką dziewczyny nie utrzymuje kontaktu odkąd powiedziała mu o ciąży
To takie najważniejsze punkty zaczepienia, jeśli widzisz coś dla siebie to zapraszam, będzie fajnie!
x Wraca do Lorne po latach; wcześniej zamieszkiwał różne części Australii (m.in. Sidney, Cranberra)
x Poszukując mordercy młodszej siostry wkręcił się w półświatek, obecnie współpracuje z grupą handlarzy bronią w Cairns
x Ma nastoletnią córkę, którą olał; z matką dziewczyny nie utrzymuje kontaktu odkąd powiedziała mu o ciąży
To takie najważniejsze punkty zaczepienia, jeśli widzisz coś dla siebie to zapraszam, będzie fajnie!
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisabout
Dyplomowana treserka psów K9 prowadząca własny ośrodek. Była wojskowa, amatorka krzyżówek, puzzli, dobrego piwa i filozoficznych rozmów. Żyje z przekonaniem, że kobiety są cudowne, choć wiele razy złamały jej serce.
about
Wcale nie niańka, a agent Scarlet Callaway. Poza tym malarz, a pracował w bardzo wielu miejscach, ale jakoś nigdzie nie zagrzał długo miejsca.
Dla Blake oczywiście poproszę ładnie bardzo chętnie wciąż
I nie wiem jak z Coltonem, ale tak im fajnie razem
Jeremy Paxton
Spoiler
about
Dziewczyna z trudną przeszłością oraz kilkoma sekretami. Niedawno przyjechała do Lorne Bay i dopiero urządza się w mieście, próbując unikać przy tym kłopotów.
Ja pana chyba znam Jeremy Paxton
about
Oficjalnie łowi ryby na kutrze, a nieoficjalnie wykonuje brudną robotę dla serbskiego handlarza bronią. Po godzinach prowadzi z siostrą prywatne śledztwo na temat zaginięć dzieciaków, włazi ubłoconymi buciorami w życie Makayli oraz stara się sprostać roli ojca Mony
Nie brzmi to zachęcająco... To ja może jednak przemyślę ten powrót do LorneEve Paxton pisze: ↑22 mar 2023, 14:37Proszę mnie ładnie wpisać a potem porozmawiamy o Twoim (nie)prawym życiu.
To z Blake ustalone mamy wszystko Z Coltonem z kolei mam trochę ciężki orzech do zgryzienia, bo Jeremy nie jest jakimś turbo ciepłym i przyjacielskim typem, więc tutaj może poszłabym w taką trochę przypadkową znajomość - może jakieś przypadkowe spotkanie w barze, gdzie wylali z siebie smuty?Colton Brooks pisze: ↑22 mar 2023, 16:16Dla Blake oczywiście poproszę ładnie bardzo chętnie wciąż
Spoiler
O cześć Kate, tfu, Diane
about
Wcale nie niańka, a agent Scarlet Callaway. Poza tym malarz, a pracował w bardzo wielu miejscach, ale jakoś nigdzie nie zagrzał długo miejsca.
Jeremy Paxton Myślę, że pasuje spoko A jak to coś da na kiedyś to wiedz, że Colton to typ co pytań nie zadaje Jakby tak natrafił kiedyś na Paxtona w złym stanie i trzeba mu podwózki to nie będzie wyciągał z niego nic.
about
Colton Brooks o to w takim razie na pewno się panowie dogadają! xdd I chętnie rozegram kiedyś właśnie taką podwózkę
about
Była policjantka, uwikłana w intrygę skutkującą pozbawieniem wolności, nadzorująca rodzinny biznes łódkowy przy okazji toczenia batalii z byłą narzeczoną, u boku dawnej współlokatorki
Skoro Jerry obraca się w towarzystwie handlarzy bronią, to wręcz powinien znać Val Proponowałabym nawet współpracę na tym polu, chyba, że konkurencja przekabaciła Paxtona na swoją stronę. Poza tym, swego czasu Val spotykała się z jego siostrą, więc nie mogę przejść obok tych relek obojętnie
Jeremy Paxton
Jeremy Paxton
about
But I’m only human And I bleed when I fall down
I’m only human And I crash and I break down
I’m only human And I crash and I break down
Jeremy Paxton jestem tu i ja tatko, chce do relek. Oczywiście Esi to ukochana córka i liczę na pozytywa
about
Brzmi jak komplikacje, wchodzę w to Jak najbardziej podoba mi się pomysł współpracy, Jer jest kimś w rodzaju pośrednika ludzi w Cairns więc jest na tej pierwszej linii kontaktu, a że dopiero wrócił do Lorne to proponuję zacząć właśnie od nawiązania relacji biznesowych. Jeremy nie wie nic za bardzo o eksach Eve, więc z jego strony początkowo ich relacje będą pewnie po prostu neutralne, nie wiem w jakich relacjach dziewczyny się rozstały, ale jeśli w kiepskich to jakieś zgrzyty mogą się tu pojawićVal Warren pisze: ↑05 kwie 2023, 18:53Skoro Jerry obraca się w towarzystwie handlarzy bronią, to wręcz powinien znać Val Proponowałabym nawet współpracę na tym polu, chyba, że konkurencja przekabaciła Paxtona na swoją stronę. Poza tym, swego czasu Val spotykała się z jego siostrą, więc nie mogę przejść obok tych relek obojętnie
Te początki myślę że będą mocno słodko - gorzkie Jeremy nigdy nie chciał mieć dziecka, więc puk puk Esi na pewno go zmiecie Ale też na pewno nie wyrzuci jej za bruk i myślę że wspólnie będą próbowali jakoś odnaleźć się w nowej rzeczywistości :Desi naidoo pisze: ↑05 kwie 2023, 22:58jestem tu i ja tatko, chce do relek. Oczywiście Esi to ukochana córka i liczę na pozytywa
about
Rok temu podjęła decyzje o wyjeździe z miasteczka by poszerzyć swoje kompetencje i zostać uprawnionym opiekunem dzikich zwierząt, na czym ucierpiał jej wieloletni związek. Wraca i zatrzymuje się w domu rodzinnym, próbując na nowo poukładać swoje życie.
Hejka, Jeremy Paxton ! Jeśli potrzebujesz kumpla prawnika, który wyciąga cię z kłopotów, mogę podrzucić Trippa, który lubi czasem pogrzebać w brudach Chcesz jeszcze kogoś z moich?
about
Była policjantka, uwikłana w intrygę skutkującą pozbawieniem wolności, nadzorująca rodzinny biznes łódkowy przy okazji toczenia batalii z byłą narzeczoną, u boku dawnej współlokatorki
Okoliczności rozstania do najprzyjemniejszych nie należały delikatnie mówiąc, więc dodatkowe pole do popisu jak najbardziej wchodzi w grę Jak będziesz miała ochotę na rozegranie szemranej fabuły, to zapraszam do siebieJeremy Paxton pisze: ↑06 kwie 2023, 21:13Brzmi jak komplikacje, wchodzę w to Jak najbardziej podoba mi się pomysł współpracy, Jer jest kimś w rodzaju pośrednika ludzi w Cairns więc jest na tej pierwszej linii kontaktu, a że dopiero wrócił do Lorne to proponuję zacząć właśnie od nawiązania relacji biznesowych. Jeremy nie wie nic za bardzo o eksach Eve, więc z jego strony początkowo ich relacje będą pewnie po prostu neutralne, nie wiem w jakich relacjach dziewczyny się rozstały, ale jeśli w kiepskich to jakieś zgrzyty mogą się tu pojawić
Jeremy Paxton