about me
Oficjalnie łowi ryby na kutrze, a nieoficjalnie wykonuje brudną robotę dla serbskiego handlarza bronią. Po godzinach prowadzi z siostrą prywatne śledztwo na temat zaginięć dzieciaków, włazi ubłoconymi buciorami w życie Makayli oraz stara się sprostać roli ojca Mony

Jeremy Paxton
x Młodszy brat Eve
x Wraca do Lorne po latach; wcześniej zamieszkiwał różne części Australii (m.in. Sidney, Cranberra)
x Poszukując mordercy młodszej siostry wkręcił się w półświatek, obecnie współpracuje z grupą handlarzy bronią w Cairns
x Ma nastoletnią córkę, którą olał; z matką dziewczyny nie utrzymuje kontaktu odkąd powiedziała mu o ciąży
To takie najważniejsze punkty zaczepienia, jeśli widzisz coś dla siebie to zapraszam, będzie fajnie!
x Wraca do Lorne po latach; wcześniej zamieszkiwał różne części Australii (m.in. Sidney, Cranberra)
x Poszukując mordercy młodszej siostry wkręcił się w półświatek, obecnie współpracuje z grupą handlarzy bronią w Cairns
x Ma nastoletnią córkę, którą olał; z matką dziewczyny nie utrzymuje kontaktu odkąd powiedziała mu o ciąży
To takie najważniejsze punkty zaczepienia, jeśli widzisz coś dla siebie to zapraszam, będzie fajnie!
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

about me
Dyplomowana treserka psów K9 prowadząca własny ośrodek. Była wojskowa, amatorka krzyżówek, puzzli, dobrego piwa i filozoficznych rozmów. Żyje z przekonaniem, że kobiety są cudowne, choć wiele razy złamały jej serce.

about me
Wcale nie niańka, a agent Scarlet Callaway. Poza tym malarz, a pracował w bardzo wielu miejscach, ale jakoś nigdzie nie zagrzał długo miejsca.

Dla Blake oczywiście poproszę ładnie bardzo chętnie wciąż
I nie wiem jak z Coltonem, ale tak im fajnie razem

Jeremy Paxton

I nie wiem jak z Coltonem, ale tak im fajnie razem

Spoiler

about me
Dziewczyna z trudną przeszłością oraz kilkoma sekretami. Niedawno przyjechała do Lorne Bay i dopiero urządza się w mieście, próbując unikać przy tym kłopotów.

about me
Oficjalnie łowi ryby na kutrze, a nieoficjalnie wykonuje brudną robotę dla serbskiego handlarza bronią. Po godzinach prowadzi z siostrą prywatne śledztwo na temat zaginięć dzieciaków, włazi ubłoconymi buciorami w życie Makayli oraz stara się sprostać roli ojca Mony

Nie brzmi to zachęcająco...Eve Paxton pisze: ↑22 mar 2023, 14:37Proszę mnie ładnie wpisać a potem porozmawiamy o Twoim (nie)prawym życiu.![]()

To z Blake ustalone mamy wszystkoColton Brooks pisze: ↑22 mar 2023, 16:16Dla Blake oczywiście poproszę ładnie bardzo chętnie wciąż![]()
![]()
I nie wiem jak z Coltonem, ale tak im fajnie razem![]()
![]()
Spoiler

O cześć Kate, tfu, Diane

about me
Wcale nie niańka, a agent Scarlet Callaway. Poza tym malarz, a pracował w bardzo wielu miejscach, ale jakoś nigdzie nie zagrzał długo miejsca.

Jeremy Paxton Myślę, że pasuje spoko
A jak to coś da na kiedyś to wiedz, że Colton to typ co pytań nie zadaje
Jakby tak natrafił kiedyś na Paxtona w złym stanie i trzeba mu podwózki to nie będzie wyciągał z niego nic.

about me

Colton Brooks o to w takim razie na pewno się panowie dogadają! xdd I chętnie rozegram kiedyś właśnie taką podwózkę 

about me
Była policjantka, uwikłana w intrygę skutkującą pozbawieniem wolności, nadzorująca rodzinny biznes łódkowy przy okazji toczenia batalii z byłą narzeczoną, u boku dawnej współlokatorki

Skoro Jerry obraca się w towarzystwie handlarzy bronią, to wręcz powinien znać Val
Proponowałabym nawet współpracę na tym polu, chyba, że konkurencja przekabaciła Paxtona na swoją stronę. Poza tym, swego czasu Val spotykała się z jego siostrą, więc nie mogę przejść obok tych relek obojętnie
Jeremy Paxton

Jeremy Paxton

about me
But I’m only human And I bleed when I fall down
I’m only human And I crash and I break down
I’m only human And I crash and I break down

Jeremy Paxton jestem tu i ja tatko, chce do relek. Oczywiście Esi to ukochana córka i liczę na pozytywa 

about me

Brzmi jak komplikacje, wchodzę w toVal Warren pisze: ↑05 kwie 2023, 18:53Skoro Jerry obraca się w towarzystwie handlarzy bronią, to wręcz powinien znać ValProponowałabym nawet współpracę na tym polu, chyba, że konkurencja przekabaciła Paxtona na swoją stronę. Poza tym, swego czasu Val spotykała się z jego siostrą, więc nie mogę przejść obok tych relek obojętnie
![]()

Te początki myślę że będą mocno słodko - gorzkieesi naidoo pisze: ↑05 kwie 2023, 22:58jestem tu i ja tatko, chce do relek. Oczywiście Esi to ukochana córka i liczę na pozytywa![]()

about me
Rok temu podjęła decyzje o wyjeździe z miasteczka by poszerzyć swoje kompetencje i zostać uprawnionym opiekunem dzikich zwierząt, na czym ucierpiał jej wieloletni związek. Wraca i zatrzymuje się w domu rodzinnym, próbując na nowo poukładać swoje życie.

Hejka, Jeremy Paxton ! Jeśli potrzebujesz kumpla prawnika, który wyciąga cię z kłopotów, mogę podrzucić Trippa, który lubi czasem pogrzebać w brudach
Chcesz jeszcze kogoś z moich?

about me
Była policjantka, uwikłana w intrygę skutkującą pozbawieniem wolności, nadzorująca rodzinny biznes łódkowy przy okazji toczenia batalii z byłą narzeczoną, u boku dawnej współlokatorki

Okoliczności rozstania do najprzyjemniejszych nie należały delikatnie mówiąc, więc dodatkowe pole do popisu jak najbardziej wchodzi w gręJeremy Paxton pisze: ↑06 kwie 2023, 21:13Brzmi jak komplikacje, wchodzę w toJak najbardziej podoba mi się pomysł współpracy, Jer jest kimś w rodzaju pośrednika ludzi w Cairns więc jest na tej pierwszej linii kontaktu, a że dopiero wrócił do Lorne to proponuję zacząć właśnie od nawiązania relacji biznesowych. Jeremy nie wie nic za bardzo o eksach Eve, więc z jego strony początkowo ich relacje będą pewnie po prostu neutralne, nie wiem w jakich relacjach dziewczyny się rozstały, ale jeśli w kiepskich to jakieś zgrzyty mogą się tu pojawić
![]()

Jeremy Paxton