gość od brudnej roboty — u handlarza z bronią
35 yo — 183 cm
Awatar użytkownika
about
Oficjalnie łowi ryby na kutrze, a nieoficjalnie wykonuje brudną robotę dla serbskiego handlarza bronią. Po godzinach prowadzi z siostrą prywatne śledztwo na temat zaginięć dzieciaków, włazi ubłoconymi buciorami w życie Makayli oraz stara się sprostać roli ojca Mony
Jeremy Paxton
x Młodszy brat Eve
x Wraca do Lorne po latach; wcześniej zamieszkiwał różne części Australii (m.in. Sidney, Cranberra)
x Poszukując mordercy młodszej siostry wkręcił się w półświatek, obecnie współpracuje z grupą handlarzy bronią w Cairns
x Ma nastoletnią córkę, którą olał; z matką dziewczyny nie utrzymuje kontaktu odkąd powiedziała mu o ciąży
To takie najważniejsze punkty zaczepienia, jeśli widzisz coś dla siebie to zapraszam, będzie fajnie!
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE

IMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE

Treserka i przewodniczka psów K9 — Prywatny ośrodek szkoleniowy
36 yo — 173 cm
Awatar użytkownika
about
Dyplomowana treserka psów K9 prowadząca własny ośrodek. Była wojskowa, amatorka krzyżówek, puzzli, dobrego piwa i filozoficznych rozmów. Żyje z przekonaniem, że kobiety są cudowne, choć wiele razy złamały jej serce.
Proszę mnie ładnie wpisać a potem porozmawiamy o Twoim (nie)prawym życiu. :hell:

Jeremy Paxton
Agent jednej pisarki — Pracuje wszędzie
30 yo — 182 cm
Awatar użytkownika
about
Wcale nie niańka, a agent Scarlet Callaway. Poza tym malarz, a pracował w bardzo wielu miejscach, ale jakoś nigdzie nie zagrzał długo miejsca.
Dla Blake oczywiście poproszę ładnie bardzo chętnie wciąż ^^ <33
I nie wiem jak z Coltonem, ale tak im fajnie razem :faint:
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Obrazek
Jeremy Paxton
udaje profesjonalną nianię — a jest świadkiem koronnym
26 yo — 167 cm
Awatar użytkownika
about
Dziewczyna z trudną przeszłością oraz kilkoma sekretami. Niedawno przyjechała do Lorne Bay i dopiero urządza się w mieście, próbując unikać przy tym kłopotów.
Ja pana chyba znam :| :| :| Jeremy Paxton
35 yo — 183 cm
Awatar użytkownika
about
Oficjalnie łowi ryby na kutrze, a nieoficjalnie wykonuje brudną robotę dla serbskiego handlarza bronią. Po godzinach prowadzi z siostrą prywatne śledztwo na temat zaginięć dzieciaków, włazi ubłoconymi buciorami w życie Makayli oraz stara się sprostać roli ojca Mony
Eve Paxton pisze: 22 mar 2023, 14:37
Proszę mnie ładnie wpisać a potem porozmawiamy o Twoim (nie)prawym życiu. :hell:
Nie brzmi to zachęcająco... :lol: To ja może jednak przemyślę ten powrót do Lorne :haha:

Colton Brooks pisze: 22 mar 2023, 16:16
Dla Blake oczywiście poproszę ładnie bardzo chętnie wciąż ^^ <33
I nie wiem jak z Coltonem, ale tak im fajnie razem :faint:
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Obrazek
To z Blake ustalone mamy wszystko <3 Z Coltonem z kolei mam trochę ciężki orzech do zgryzienia, bo Jeremy nie jest jakimś turbo ciepłym i przyjacielskim typem, więc tutaj może poszłabym w taką trochę przypadkową znajomość - może jakieś przypadkowe spotkanie w barze, gdzie wylali z siebie smuty? :hm:
Diane Mason pisze: 22 mar 2023, 16:20
Ja pana chyba znam :| :| :|
O cześć Kate, tfu, Diane :| :| :|
Agent jednej pisarki — Pracuje wszędzie
30 yo — 182 cm
Awatar użytkownika
about
Wcale nie niańka, a agent Scarlet Callaway. Poza tym malarz, a pracował w bardzo wielu miejscach, ale jakoś nigdzie nie zagrzał długo miejsca.
Jeremy Paxton Myślę, że pasuje spoko <3 A jak to coś da na kiedyś to wiedz, że Colton to typ co pytań nie zadaje :lol: Jakby tak natrafił kiedyś na Paxtona w złym stanie i trzeba mu podwózki to nie będzie wyciągał z niego nic.
35 yo — 183 cm
Awatar użytkownika
about
Colton Brooks o to w takim razie na pewno się panowie dogadają! xdd I chętnie rozegram kiedyś właśnie taką podwózkę :hihihi:
przemytniczka/szkutniczka — Blue Line Boats Rental
40 yo — 176 cm
Awatar użytkownika
about
Była policjantka, uwikłana w intrygę skutkującą pozbawieniem wolności, nadzorująca rodzinny biznes łódkowy przy okazji toczenia batalii z byłą narzeczoną, u boku dawnej współlokatorki
Skoro Jerry obraca się w towarzystwie handlarzy bronią, to wręcz powinien znać Val :lol: Proponowałabym nawet współpracę na tym polu, chyba, że konkurencja przekabaciła Paxtona na swoją stronę. Poza tym, swego czasu Val spotykała się z jego siostrą, więc nie mogę przejść obok tych relek obojętnie ;>
Jeremy Paxton
uczennica — szkoła
16 yo — 170 cm
Awatar użytkownika
about
But I’m only human And I bleed when I fall down
I’m only human And I crash and I break down
Jeremy Paxton jestem tu i ja tatko, chce do relek. Oczywiście Esi to ukochana córka i liczę na pozytywa <3
powitalny kokos
esek
brak multikont
35 yo — 183 cm
Awatar użytkownika
about
Val Warren pisze: 05 kwie 2023, 18:53
Skoro Jerry obraca się w towarzystwie handlarzy bronią, to wręcz powinien znać Val :lol: Proponowałabym nawet współpracę na tym polu, chyba, że konkurencja przekabaciła Paxtona na swoją stronę. Poza tym, swego czasu Val spotykała się z jego siostrą, więc nie mogę przejść obok tych relek obojętnie ;>
Brzmi jak komplikacje, wchodzę w to :lol: Jak najbardziej podoba mi się pomysł współpracy, Jer jest kimś w rodzaju pośrednika ludzi w Cairns więc jest na tej pierwszej linii kontaktu, a że dopiero wrócił do Lorne to proponuję zacząć właśnie od nawiązania relacji biznesowych. Jeremy nie wie nic za bardzo o eksach Eve, więc z jego strony początkowo ich relacje będą pewnie po prostu neutralne, nie wiem w jakich relacjach dziewczyny się rozstały, ale jeśli w kiepskich to jakieś zgrzyty mogą się tu pojawić :hihihi:
esi naidoo pisze: 05 kwie 2023, 22:58
jestem tu i ja tatko, chce do relek. Oczywiście Esi to ukochana córka i liczę na pozytywa <3
Te początki myślę że będą mocno słodko - gorzkie :lol: Jeremy nigdy nie chciał mieć dziecka, więc puk puk Esi na pewno go zmiecie :lol: Ale też na pewno nie wyrzuci jej za bruk i myślę że wspólnie będą próbowali jakoś odnaleźć się w nowej rzeczywistości :D
Opiekuje się kangurami — Lorne Bay Wildlife Sanctuary
29 yo — 166 cm
Awatar użytkownika
about
Rok temu podjęła decyzje o wyjeździe z miasteczka by poszerzyć swoje kompetencje i zostać uprawnionym opiekunem dzikich zwierząt, na czym ucierpiał jej wieloletni związek. Wraca i zatrzymuje się w domu rodzinnym, próbując na nowo poukładać swoje życie.
Hejka, Jeremy Paxton ! Jeśli potrzebujesz kumpla prawnika, który wyciąga cię z kłopotów, mogę podrzucić Trippa, który lubi czasem pogrzebać w brudach :lol: Chcesz jeszcze kogoś z moich?
przemytniczka/szkutniczka — Blue Line Boats Rental
40 yo — 176 cm
Awatar użytkownika
about
Była policjantka, uwikłana w intrygę skutkującą pozbawieniem wolności, nadzorująca rodzinny biznes łódkowy przy okazji toczenia batalii z byłą narzeczoną, u boku dawnej współlokatorki
Jeremy Paxton pisze: 06 kwie 2023, 21:13
Brzmi jak komplikacje, wchodzę w to :lol: Jak najbardziej podoba mi się pomysł współpracy, Jer jest kimś w rodzaju pośrednika ludzi w Cairns więc jest na tej pierwszej linii kontaktu, a że dopiero wrócił do Lorne to proponuję zacząć właśnie od nawiązania relacji biznesowych. Jeremy nie wie nic za bardzo o eksach Eve, więc z jego strony początkowo ich relacje będą pewnie po prostu neutralne, nie wiem w jakich relacjach dziewczyny się rozstały, ale jeśli w kiepskich to jakieś zgrzyty mogą się tu pojawić :hihihi:
Okoliczności rozstania do najprzyjemniejszych nie należały delikatnie mówiąc, więc dodatkowe pole do popisu jak najbardziej wchodzi w grę :lol: Jak będziesz miała ochotę na rozegranie szemranej fabuły, to zapraszam do siebie <3

Jeremy Paxton
ODPOWIEDZ