about me
Znalazła swoje miejsce na ziemi w Lorne, studentka marketingu, odbywająca właśnie staż w 7news cairns

India Norris
Już nie taka nowa w mieście, bo pokochała to miejsce i poznała swojego ojca. Studiuje na JCU, a teraz także jest na stażu w miejscowej telewizji
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

about me
Kręci interesy na boku nie biorąc pod uwagę możliwych konsekwencji. W jego życiu zrobił się bajzel, ale mówi ludziom, że wszystko u niego ok.

No dzień dobry pięknej Pani
mam nadzieję, że Twoim ojcem nie okaże się Chuck Norris, bo wtedy mam przekichane heheIndia Norris

about me
Znalazła swoje miejsce na ziemi w Lorne, studentka marketingu, odbywająca właśnie staż w 7news cairns

about me
W dzień mechanik, nocą bawi się super na nie tak legalnych bitkach - nawet nie dla kasy, a dla samej adrenaliny. Imprezowicz pełną gębą.

about me

Z wielką chęcią wezmę i oboje! Ace Montgomery z Vanessą pewnie by się poznały w Shadow, skoro tam pracuje Darnell, z ktorym będzie pewnie sporo czasu spędzać. A Ace... Jeśli trafią na wspólną imprezę, to na pewno będą się ze sobą bawić!

about me
W dzień mechanik, nocą bawi się super na nie tak legalnych bitkach - nawet nie dla kasy, a dla samej adrenaliny. Imprezowicz pełną gębą.

India Norris obie opcje pasują, a jak ochota na granie będzie kiedyś to pisz śmiało 

about me

Ace Montgomery będę pamiętać 

about me
Jakiś czasu temu zerwała z toksycznym chłopakiem, ale nadal ciężko jej się z tego wydarzenia wyzbierać. Pragnie w przyszłości być położną, więc póki co odbywa staż w szpitalu w Cairns.

India Norris a ja Ci Ginny podrzucę!

about me

Ginny Montgomery India właściwie jest na imprezie u Harper, więc można by w jakiejś następnej grze uznać, że Ginny ją widziała, nie kojarzyła i zagadnęła kim jest? Myślę, że jakby to było jakoś przypadkiem, w jakimś randomowym miejscu i zagadnęła jakąś ciekawostką o Lorne to India byłaby zachwycona, a potem raczej by się jakoś dogadywały, zwłaszcza w lekkich tematach! Chyba że chcesz pomyśleć o czymś głębszym to już wspólnie trzeba by urządzić burzę mózgów