about
Znalazła swoje miejsce na ziemi w Lorne, studentka marketingu, która zrobi z Blake'a (i całej drużyny wilków) gwiazdy sportu i social mediów
India Norris
Nowa w mieście, młoda i gotowa na przygody. Szuka swojego ojca, choć nie wie czy on w ogóle kiedykolwiek mieszkał w Lorne Bay. Ukończyła liceum, ale nie poszła na studia. Jej matka nie wie, że tu jest
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisabout
Kręci interesy na boku nie biorąc pod uwagę możliwych konsekwencji. W jego życiu zrobił się bajzel, ale mówi ludziom, że wszystko u niego ok.
No dzień dobry pięknej Pani mam nadzieję, że Twoim ojcem nie okaże się Chuck Norris, bo wtedy mam przekichane heheIndia Norris
about
Znalazła swoje miejsce na ziemi w Lorne, studentka marketingu, która zrobi z Blake'a (i całej drużyny wilków) gwiazdy sportu i social mediów
darnell winslow Spokojnie prędzej Lando Norris
about
W dzień mechanik, nocą bawi się super na nie tak legalnych bitkach - nawet nie dla kasy, a dla samej adrenaliny. Imprezowicz pełną gębą.
India Norris Chętnie podrzucę Ci Ace'a A jak chcesz to i Vanessę
about
Z wielką chęcią wezmę i oboje! Ace Montgomery z Vanessą pewnie by się poznały w Shadow, skoro tam pracuje Darnell, z ktorym będzie pewnie sporo czasu spędzać. A Ace... Jeśli trafią na wspólną imprezę, to na pewno będą się ze sobą bawić!
about
W dzień mechanik, nocą bawi się super na nie tak legalnych bitkach - nawet nie dla kasy, a dla samej adrenaliny. Imprezowicz pełną gębą.
India Norris obie opcje pasują, a jak ochota na granie będzie kiedyś to pisz śmiało
about
Ace Montgomery będę pamiętać
about
Jakiś czasu temu zerwała z toksycznym chłopakiem, ale nadal ciężko jej się z tego wydarzenia wyzbierać. Pragnie w przyszłości być położną, więc póki co odbywa staż w szpitalu w Cairns.
India Norris a ja Ci Ginny podrzucę!
about
Ginny Montgomery India właściwie jest na imprezie u Harper, więc można by w jakiejś następnej grze uznać, że Ginny ją widziała, nie kojarzyła i zagadnęła kim jest? Myślę, że jakby to było jakoś przypadkiem, w jakimś randomowym miejscu i zagadnęła jakąś ciekawostką o Lorne to India byłaby zachwycona, a potem raczej by się jakoś dogadywały, zwłaszcza w lekkich tematach! Chyba że chcesz pomyśleć o czymś głębszym to już wspólnie trzeba by urządzić burzę mózgów