about me
We could've been cute and we could've been stupid
All of the time you wasted in your head
We could've been having sex,
you could've been gettin All of my time
but you were being mad
but you were being mad

Lottie
Kelnerka się uśmiecha, no bo jest uprzejma, a że jestem stulejarzem, to se myślę że chce mnie poderwać. Proszę ją o numer mając na myśli numerek, chwytasz? Ona mówi, że dwanaście i że poda do stolika, przypał.
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis
IMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis
IMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE
IMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE
about me
byli jak dwie osoby trzymające się na powierzchni oceanu tylko dlatego, że uchwyciły się siebie nawzajem
hazardzista i schizofreniczka, chyba dobre połączenie, nie?
jakbyś chciała kogoś jeszcze to śmiało, mogę podrzucić weaver hazelwood, na znajomą
lottie haynes
jakbyś chciała kogoś jeszcze to śmiało, mogę podrzucić weaver hazelwood, na znajomą
lottie haynes
about me
Perhaps I would have preferred that the day I met you never happened. The worst of blessings, the most beautiful of curses
about me
but you were being mad
but you were being mad
Może Forrest w rozpaczy po tej drugiej chałowej książce, jak się tak zapija i tapla w swojej beznadziei, odnalazł inspirację w halucynującej kelnereczce? To aż się prosi o serię fikcyjnych przygód, którą mógłby kryminalnie opisać, gdyby tylko wytrzeźwiał na tyle by trafiać w klawiszeforrest lounsbury pisze: ↑07 sty 2025, 13:48hazardzista i schizofreniczka, chyba dobre połączenie, nie?![]()
A od Weaver byle dalej, sorcia, jeszcze by ją namawiała na jakieś terapie, halucynki tego nienawidzą
forrest callaway weaver hazelwood
Coś z wózeczka kochaneczki?prisca fitzgerald pisze: ↑07 sty 2025, 14:23my już wszystko wiemy, a nasz CZARNY RYNEK WYMIAN kwitnie w Lorne
mamy to
about me
Seria niefortunnych zdarzeń to dla niej codzienność. Wiecznie wpada w kłopoty, a obecnie sieje zamęt w życiu Chrisa, któremu wreszcie powiedziała o ich synu. Stara się więc poskładać w całość ich roztrzaskane życiorysy i zbudować wszystko od nowa.

Hello lottie haynes
Wpadam do Ciebie przede wszystkim z moją Rebecką, bo ona miesza w życiu Chrisa. I myślałam o tym, że pewnie w przeszłości miały okazję się poznać, ale wtedy Becky miała jakieś 17 lat więc Lottie z 14. Potem Bex zniknęła z Lorne Bay na 2 lata i powróciła już z synkiem, ale ukrywała go przed Chrisem przez tych 14 lat... Teraz wszystko się wydało.
Myślałam o tym, że może podczas tych lat, gdy Becky sobie po prostu żyła z dala od Christophera, mogła wpaść na Lottie czasem, tylko że ona mogła nie do końca wiedzieć kim jest Bex? Może kiedyś pomogła jej Becky wrócić do domu, czy jakaś inna kryzysowa sytuacja była, ale tylko kilka pacynek wtedy byłoby z Lottie, może teraz już ich nie ma, a te które są z nią, to niekoniecznie lubią Rebecke, bo mogłaby im się źle kojarzyć albo wcale? Lub wręcz przeciwnie, Rebecka jest przez Lottie kojarzona pozytywnie, ale też wszystko nie jest do końca dla niej jasne.
Rzucam kompletnie luźne pomysły, bo też nie chce przypadkiem czegoś narzucić co by kompletnie nie pasowało, ale jestem gotowa pokombinować, aby ta relacja byla głęboka i nie podawała tylko o to, że znały się 14 lat temu
Poza tym jakbyś miała ochotę na relacje z którąś z moich postaci to z chęcią się na nie pisze. Nie mam zbyt wiele na Gregorym, więc go tutaj delikatnie bym podsunęła, ale właściwie każda z postaci z chęcią by poznała Twoja Lottie
.
Wpadam do Ciebie przede wszystkim z moją Rebecką, bo ona miesza w życiu Chrisa. I myślałam o tym, że pewnie w przeszłości miały okazję się poznać, ale wtedy Becky miała jakieś 17 lat więc Lottie z 14. Potem Bex zniknęła z Lorne Bay na 2 lata i powróciła już z synkiem, ale ukrywała go przed Chrisem przez tych 14 lat... Teraz wszystko się wydało.
Myślałam o tym, że może podczas tych lat, gdy Becky sobie po prostu żyła z dala od Christophera, mogła wpaść na Lottie czasem, tylko że ona mogła nie do końca wiedzieć kim jest Bex? Może kiedyś pomogła jej Becky wrócić do domu, czy jakaś inna kryzysowa sytuacja była, ale tylko kilka pacynek wtedy byłoby z Lottie, może teraz już ich nie ma, a te które są z nią, to niekoniecznie lubią Rebecke, bo mogłaby im się źle kojarzyć albo wcale? Lub wręcz przeciwnie, Rebecka jest przez Lottie kojarzona pozytywnie, ale też wszystko nie jest do końca dla niej jasne.
Rzucam kompletnie luźne pomysły, bo też nie chce przypadkiem czegoś narzucić co by kompletnie nie pasowało, ale jestem gotowa pokombinować, aby ta relacja byla głęboka i nie podawała tylko o to, że znały się 14 lat temu
Poza tym jakbyś miała ochotę na relacje z którąś z moich postaci to z chęcią się na nie pisze. Nie mam zbyt wiele na Gregorym, więc go tutaj delikatnie bym podsunęła, ale właściwie każda z postaci z chęcią by poznała Twoja Lottie
about me
rezydentka chirurgii, która w innym życiu miała męża oraz dziecko, ale zostawiła ich, by rozwijać karierę
lottie haynes nie wiem kogo, ale kogoś podrzucę
może leifa? albo mairead, która pewnie wszystkie halucynki by polubiła, bo ona z jakiegoś powodu kocha ludzi
about me
Look at you comforting others with the words you wish to hear.

lottie haynes
Witam
przychodzę się pokazać i przypieczętować połowę umowy, drugą przypieczętujemy na dniach :*
Witam
about me
but you were being mad
but you were being mad
HejkaRebecka Brattleby pisze: ↑07 sty 2025, 17:47Wpadam do Ciebie przede wszystkim z moją Rebecką, bo ona miesza w życiu Chrisa.
Poza tym jakbyś miała ochotę na relacje z którąś z moich postaci to z chęcią się na nie pisze. Nie mam zbyt wiele na Gregorym, więc go tutaj delikatnie bym podsunęła, ale właściwie każda z postaci z chęcią by poznała Twoja Lottie.
Z Rebecką to myślę, że na samym samym początku, Lottie patrzyła na nią jak zaczarowana. Bo ona mając te 14 lat jeszcze miała aparat na zębach i trądzik, a Becky już wtedy wyglądała tak DOROŚLE i PIĘKNIE i w ogóle, vibe "chcę być taka jak ty", ale jednocześnie mega fujka, że ona chciała jej fuj brata, bo to jednak w tym wieku tak wygląda
potem ich różnica wieku / etapy życia się zrównały, becky gdzieś tam sobie żyła, ale na zasadzie - małe miasteczko, chcesz czy nie chcesz widujesz ludzi, z którymi kontakt przepadł. Jedna z pacynek mogła w którejś takiej sytuacji wymusić, by Lottie zagadała Becky co tam u niej, a potem chcieć, by Lottie przekonała Chrisa, by spróbował odnowić kontakt - bo taka fajna dziewczyyynaaaaa. Lottie się pokłóciła z pacynką, zostawiła temat do przemyślenia, a jakiś czas później Chris się przyznał, że znów się z Becką spotyka
Pacynka obrosła w piórka i teraz uważa się za top swatkę lorne - obstawiam z karty, że to Margaret
i tak przechodzimy do Gregory'ego - mam zerową wiedzę jakie masz istniejące wątki, więc rzucam luźne myśli! Margaret lubi namieszać w relacjach Lottie z mężczyznami, nieraz daje takie wskazówki które kończą się jednym wielkim chaosem I NA PEWNO miałaby słabość do takiego bad boy'a z problemami! W końcu łobuz kocha najbardziej, a on taki nieokrzesany nieksiążę z niebajki, że pomiędzy wypalonymi fajkami, gorzką jak dorosłość kawą i dźwiękiem opadających łusek mogłoby się coś niecoś wydarzyć.
TLDR; chcesz poflirtować na strzelnicy i zobaczyć, co się stanie?
Z GWIAZDKĄ - dobrze, że gregory jest właścicielem, to może się da namówić na płatność w naturze. INNEJ NATURZE, nie tej co myślisz, ale no... W barterze, Lottie jest spłukana, więc żadne tam pisiont dolców za godzinę
Rebecka Brattleby Gregory Chevalier
Reed mam na Neph, to na razie zostawię aż coś wymyślę sensownego! Chyba że takie o, koleżanki do pogaduch w kawiarni! a z Leifem mi musisz pomóc, skąd by się mogli znać?neive reischman pisze: ↑07 sty 2025, 17:54nie wiem kogo, ale kogoś podrzucęmoże leifa? albo mairead, która pewnie wszystkie halucynki by polubiła, bo ona z jakiegoś powodu kocha ludzi
neive reischman leif ingham
witam witam i o zdrowie pytamleviticus sharpe pisze: ↑07 sty 2025, 18:20Witamprzychodzę się pokazać i przypieczętować połowę umowy, drugą przypieczętujemy na dniach :*
leviticus sharpe
about me
pisarz, który ostatnio prowadzi grę z pewnym mordercą i próbuje jednocześnie stworzyć wreszcie szczęśliwą relację z kobietą

about me
but you were being mad
but you were being mad
chyba bym chciała dżonego, ale nie wiem do czego by mi się przydałChris Haynes pisze: ↑08 sty 2025, 20:45dzień dobry!
czy panienka i jej halucynki życzą sobie ode mnie kogoś jeszcze?![]()
Chris Haynes
about me
paradoksalnie jego życie zaczęło być szczęśliwe, gdy przygarnął czarnego kota... i księżniczkę Ren, ale to już inny rodzaj baśni

dobrze, z Johnnym ustalimy sobie na dclottie haynes pisze: ↑09 sty 2025, 13:21chyba bym chciała dżonego, ale nie wiem do czego by mi się przydałChris Haynes pisze: ↑08 sty 2025, 20:45dzień dobry!
czy panienka i jej halucynki życzą sobie ode mnie kogoś jeszcze?![]()
![]()
Chris Haynes
about me
Lubi zimne piwo, zapach prochu strzelniczego i brak zobowiązań. Tonie w długach, ale niekoniecznie go to obchodzi, bo woli żyć tu i teraz aniżeli przejmować się przyszłością.

lottie haynes 
Bardzo podoba mi się wizja tej relacji z Rebecka. Co prawda wtedy jak Becky miała (17 lat udawała, że ma więcej, ale myślę, że takie pierdoły możemy sobie na DC, albo PW ustalić jeszcze). Poza tym baaaardzo chciałabym coś zagrać
A co do Gregorego to myślę, że takie grzeszenie z Lottie mógłby mieć na koncie. Może była to jakąś głupią przygoda, po jakiejś imprezie, czy coś? Bo widziałam, że planujecie też relacje z Reed, a ona jest buja w Gregu, a ten kretyn tego JESZCZE nie widzi. Można jednak tutaj coś pochachmęcić także, aby było ciekawie
A co do Gregorego to myślę, że takie grzeszenie z Lottie mógłby mieć na koncie. Może była to jakąś głupią przygoda, po jakiejś imprezie, czy coś? Bo widziałam, że planujecie też relacje z Reed, a ona jest buja w Gregu, a ten kretyn tego JESZCZE nie widzi. Można jednak tutaj coś pochachmęcić także, aby było ciekawie