about
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky,
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
about
rzuciła studia po tym jak dostała stypendium, wyjechała na kubę na wolontariat, a teraz wróciła z mężem, żeby przyprawić matkę o zawał
about
Sweetheart z fatalnym gustem co do mężczyzn. Matka dwójki pociech, z dwóch różnych ojców, z których jeden właśnie wyszedł z paki, a drugi to seryjny alimenciarz. A to wszystko, co na mieście opowiadają o szemranych interesach jej rodziny, to tylko jakieś głupie wymysły...
about
no more dreaming like a girl, so in love with the wrong world
about
Bygones will be bygone, eras fadin' into grey. We broke all the pieces, but still wanna play the game.
about
jego życie prywatne przypomina balladę o lekkim zabarwieniu erotycznym, gdzie nie brakuje nałogów i obfitej listy romansów, więc poświęca się głównie nowej książce
about
maybe I just missed the familiar contours of your body under the chalk white sheets of my bed
Badaczka bioróżnorodności i ochrony gatunkowej — w Tingaree
25 yo — 175 cm
about
Miała straszną ochotę powiedzieć mu jak najbanalniejsza z kobiet: Nie puszczaj mnie, przytul mnie do siebie, trzymaj mnie, zawładnij mną. Ale to były słowa, których nie mogła i nie umiała wypowiedzieć.
about
Rok temu rzucił pracę w korpo, przeprowadził się na łódź i zaczął rozkręcać własną praktykę. Udziela pomocy prawnej głównie tym, którym nikt inny nie chce pomóc albo tym, których nie stać na adwokata z wyboru. Towarzyski gość, który zawsze chętnie cię zagada!
about
miota się w życiu, nie wiedząc do końca, czego tak właściwie chce
about
Skorumpowany nadinspektor policji, który zdradza żonę i tuszuje sprawę postrzału jej partnera. Stara się uciszać wyrzuty sumienia zawierając kolejne intratne układy, ale czuje się z tym coraz gorzej.
about
Blackbird singing in the dead of night, take these sunken eyes and learn to see. All your life you were only waiting for this moment to be free.