powinien na poważnie zająć się hotelem the sebel — ale woli polewać drinki w rudd's pub
32 yo — 190 cm
about
Jestem, znowu oddałem Ci całe serce, bo wierzę w ten skarb
CODE: Zaznacz cały
[tel0][tel02=sapphire][telimg1][IMG=https://i.imgur.com/M2fCBzs.png][/telimg1]
[tel5]deckard
[/tel5][/tel02][tel8]
[tel3][telimg2][IMG=https://i.imgur.com/M2fCBzs.png][/telimg2]
[tel10]
[teltxt]treść treść treść[/teltxt]
[teltxt]treść treść treść[/teltxt]
[/tel10][/tel3]
[telozn]@oznacz[/telozn]
[/tel8][/tel0]
about
Matka 8-letniego Leo, która układa sobie życie z Basimem jednocześnie próbując utrzymać istnienie syna w sekrecie przed jego potencjalnym ojcem. Problem jest taki, że nie wie przed którym więc okłamuje Reefa i Deckarda.
Winnie
21:37
No proszę prosze jaki Cowboy, kto by sie spodziewał!
21:37
Myślę, że mogę wpaść na chwilę, skoro taki przyjaciel zaprasza ;)
wysłano do deckard myers
joshua - luna - zoey - bruno - eric - olgierd - hannah - mei - mira - owen - benedict - cece
about
Matka 8-letniego Leo, która układa sobie życie z Basimem jednocześnie próbując utrzymać istnienie syna w sekrecie przed jego potencjalnym ojcem. Problem jest taki, że nie wie przed którym więc okłamuje Reefa i Deckarda.
joshua - luna - zoey - bruno - eric - olgierd - hannah - mei - mira - owen - benedict - cece
about
zdegradowany żołnierz. surfer. narkoman. degenerat. twoja życiowa pomyłka. ojciec twego dziecka (?)
7:14 PM
Reef
Co to za odgrzewany kotlet, stary? Czy w Lorne naprawdę zaczęło brakować już kobiet? Pracujesz za barem i c o d z i e n n i e poznajesz nowe panny! Będziecie teraz pleść sobie warkocze?
wysłano do deckard myers
about
zdegradowany żołnierz. surfer. narkoman. degenerat. twoja życiowa pomyłka. ojciec twego dziecka (?)
Reef
A po co ci coś stałego? Mało ci problemów w życiu? Odpuść sobie dziecięce miłostki, stary.
Nie bez powodu się przecież rozstaliście. A jeśli ma faceta, to tym bardziej daj temu spokój. Spotkałem ją ostatnio na imprezie i nie widziałem przy niej żadnego gościa.
wysłano do deckard myers
about
Reef
Dobra, inaczej..
Czy ktoś ci uciął jaja? Albo zmusił do oglądania pamiętnika? O czym ty pierdolisz?
Minęło ile lat? Jesteście zupełnie innymi ludźmi niż wtedy, Deckard. To chyba dobry czas by wyjść z domu i znaleźć sobie towarzystwo.
wysłano do deckard myers
about
You can hear a hundred nice words about yourself, and you'll only remember the bad one.
luna, mei, eric, idris, bruno, owen, cece, inej, mira, joshua, harlan, edwina, olivia, ally, benedict