about
no more dreaming like a girl, so in love with the wrong world
midge winslow
artystyczna dusza, posiadająca pełno lęków i obaw oraz brak planów na przyszłość; urodziła się i wychowała w lorne bay, jako najmłodsza z rodzeństwa winslow, ale zawsze czuła, że do nich nie pasuje; na co dzień mieszka z rodzicami, ale nie przepada za ich willą, spędziła pół roku w akademiku, ale wróciła, szukając pomocy po traumatycznym wieczorze; z zewnątrz próbuje uchodzić za optymistkę, jako że niewielu osobom ufa, a swoje prawdziwe uczucia chowa przed całym światem
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

about
Ma urwanie głowy nie z jednym, a z dwójką (wspaniałych) dzieci. Niestety wciąż nie zrozumiał, że niektóre (wyjątkowe) relacje zdarzają się tylko raz w życiu.
Cześć siostrzyczko 
Mogę podrzucić ci kogoś prócz Diona. Quincey jest najbliższa wiekiem, a prócz tego mieszkają w willach, więc możemy założyć, że znają się od dziecka – może ich rodziny są ze sobą zżyte?
midge winslow

Mogę podrzucić ci kogoś prócz Diona. Quincey jest najbliższa wiekiem, a prócz tego mieszkają w willach, więc możemy założyć, że znają się od dziecka – może ich rodziny są ze sobą zżyte?

midge winslow
• • • • • • • • • •

about
Zagubiona rozwódka, której nie wyszło w małżeństwie ani w karierze aktorskiej. Choć kto wie, może powinna dać reality-show jeszcze jedną szansę? Może znajdzie tam wszystko, czego potrzebuje. Albo chociaż pieniądze i chłopaka
midge winslow India również mieszka gdzieś niedaleko, ale w szeregowcu, plus jest podobna wiekiem, ale dopiero zacznie studia w cairns. No i jest chodzącym słoneczkiem i imprezowiczką, więc albo dziewczny się spotkały gdzieś przed tym wydarzeniem u Midge, albo dopiero w przyszłości się spotkają gdzieś, co sądzisz ? 

about
he will pretend that he didn’t rip you open, and you will pretend, that you didn’t cry when he did

about
młodzieniec o arystokratycznym pochodzeniu, który w przyszłości chce zostać chirurgiem urazowym, jak dotąd jednak zamieszkuje w nawiedzonym domu, wychowuje szczura i zaręczył się z dziewczyną, bo go o to poprosiła

about
a gdy czasem, tonący w leniwej niemocy,
na ziemię łzę ukradkiem zroni w cieniach nocy,
zaraz w dłoń swoją zbierze tę bladą łzę żalu,
o odbłyskach tęczowych, jak odłam opalu,
i w sercu swem umieści, zdala oczu słońca.
na ziemię łzę ukradkiem zroni w cieniach nocy,
zaraz w dłoń swoją zbierze tę bladą łzę żalu,
o odbłyskach tęczowych, jak odłam opalu,
i w sercu swem umieści, zdala oczu słońca.

about
Morze mnie gniewne rzuciło na skały, na to mi tylko zostawiając duszę, bym lepiej śmierci bliskiej czuł katusze.