dziennikarz
The Cairns Post
187 cm
29 yo
Awatar użytkownika
about me
Dziennikarz, niespełniony żeglarz i posiadacz czarnego notesu, który wszędzie ze sobą zabiera, w przeciwieństwie do ukochanej, której już nie ma
Awatar użytkownika
Rusty
Overgaard
w trakcie
18. Crea Henderson - Ławka
20. Jinx Fitzgerald - Beach Restaurant Lorne Bay
22. Valentina Goldsworthy - Crystalbrook Superyacht
zakończone
1. Dawsey Carleton - osiedle Tingaree
2. Odette Overgaard - Lorne Beach
3. Bastian Hendrix - The Woolshed
4. Audrey Bree Clark - Kamienie, Gahdun Island
5. Link Burke - Crystalbrook Superyacht
6. Lizzie Blackford - Pearl Lagune 275
7. Penny Beckert - Mecca Skincare
8. Regan Buckley - Once upon a tart
9. Penny Beckert - Luneta widokowa
10. Kirby Mattel - Barron Falls
11. Regan Buckley - Alice Springs
12. Calie Goldsworthy - Cairns Post
13. Panam Palmer - Beach Restaurant Lorne Bay
14. Sameen Galanis - Pearl Lagune 275
15. Mara Ebenhart - Pearl Lagune 275
16. Odette Overgaard - Cairns
17. Mathilda Brubaker - Coles, Cairns
19. Calie Goldsworthy - Ośrodek pomocy społecznej, Cairns
21. Odette Overgaard - plac zabaw
Spoiler

CODE: Zaznacz cały

[gra2][gra2img][img=ADRES OBRAZKA][/gra2img]
[gra2no]#1[/gra2no]
[gra22][gra2st]TRWA[/gra2st]
[gra2inf][b]Rozegrana z:[/b] Z KIM
[b]Miejsce:[/b] [url=ADRES URL]GDZIE[/url]
[/gra2inf]
opis opis opis opis opis
[/gra22][/gra2]
dziennikarz
The Cairns Post
187 cm
29 yo
Awatar użytkownika
about me
Dziennikarz, niespełniony żeglarz i posiadacz czarnego notesu, który wszędzie ze sobą zabiera, w przeciwieństwie do ukochanej, której już nie ma
Awatar użytkownika
ZAKOŃCZONA

Rozegrana z: Dawsey Carleton
Miejsce: dom Dawseya

- Słuchaj, a nie ma jakiejś bazy, którą się kładzie na kolor? Albo, nie wiem, takich specjalnych, mocniejszych farb do wzorów? - w końcu niektóre dziecięce pokoje pokryte były kolorowymi malunkami na właściwie całych ścianach, więc ktoś kiedyś musiał wymyślić lepszy sposób niż ryzyko, że wszystkie się jakoś pomieszają. Z drugiej jednak strony, każde dziecko malowało przecież kredkami po wszystkim, po czym sie dało, więc chyba nie wymagało to specjalnie profesjonalnych narzędzi. - Albo możemy wykleić taśmą to słońce i pomalować dookoła? - o ile tylko któryś z nich byłby w stanie w miarę równo to zrobić, to czemu nie?
dziennikarz
The Cairns Post
187 cm
29 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
ZAKOŃCZONA

Rozegrana z: Odette Overgaard
Miejsce: Lorne Beach

- Dobra, już, jem! - przyjrzał się uważnie wszystkiemu, co zdążyła rozłożyć na kocu i wybrał sobie coś małego, tak na początek, nie do końca jej ufał w kwestii gotowania, wolał nie zakopywać ukradkiem w piasku żadnych wyplutych resztek. - Czy zapłakałbym na twoim pogrzebie? Kochana! Zbierałbym kondolencje od każdej możliwej ciotki i wiesz ile bym potem dostał jedzenia na pocieszenie? Całą masę! Do końca życia nie musiałbym już NIC gotować - wycelował w nią palcem. Oczywiście żartował i nawet nie chciał myśleć co by było, gdyby Odette zginęła, ale nie przeszkadzało mu to w żartach.
dziennikarz
The Cairns Post
187 cm
29 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
ZAKOŃCZONA

Rozegrana z: Bastian Hendrix
Miejsce: The Woolshed

- Dobra stary, dzisiaj jestem poza pracą, nie mam mojego notesu, ani nic takiego, więc musimy się ustawić w tygodniu, bo to mi się może przydać - zdecydowanie był zainteresowany tym, co Hendrix i jego barman mieli do powiedzenia w tym temacie, a z doświadczenia wiedział, że każda, nawet najmniejsza informacja i opinia może okazać się przełomowa dla historii, którą opisywał w artykule.
dziennikarz
The Cairns Post
187 cm
29 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
ZAKOŃCZONA

Rozegrana z: Audrey Bree Clark
Miejsce: Kamienie, Gahdun Island

- Powinienem zobaczyć cię pod prysznicem? - powtórzył rozbawiony, pewien, że nie powiedziała tego celowo, bo tak jak on nie sprawiał wrażenia kobieciarza, tak ona nie wyglądała na kogoś, kto celowo rzuca dwuznacznościami. Nigdy tak naprawdę nie zrobił sobie krzywdy na poważnie (nie, żeby żałował), więc ciężko mu sie było odnieść do sytuacji Audrey, a kiedy tylko, rzecz jasna, próbował pomóc się jej podnieść, został pociągnięty na piasek. - W tej pozycji grawitacja jest dla ciebie łaskawsza, huh? - zapytał, powoli siadając obok.
dziennikarz
The Cairns Post
187 cm
29 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
ZAKOŃCZONA

Rozegrana z: Link Burke
Miejsce: Crystalbrook Superyacht

- Mam tu mały prowiant, więc w razie czego jesteśmy przygotowani na wszystko - wskazał na swoją sportową torbę, z jaką większość ludzi chodziła raczej na siłownię, ale skoro Rusty tam się raczej nie wybierał, mogli skorzystać na łódce. - No chyba, że objawi ci się choroba morska, na to nigdy nie będę gotowy - ale może łazienka pod pokładem miała na to przewidziane jakieś udogodnienia? Tego wolał nie sprawdzać, bo na morzu czuł się jak ryba... cóż, w wodzie, idealnie się składało!
dziennikarz
The Cairns Post
187 cm
29 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
ZAKOŃCZONA

Rozegrana z: Lizzie Blackford
Miejsce: Pearl Lagune 275

- Kawy? - zapytał, powoli przechodząc w stronę aneksu kuchennego, gdzie, nie czekając na odpowiedź, kliknął na ekspresie americano. - Do niczego takiego nie doszło, nie martw się - wzruszył delikatnie ramionami, bo nie wiedział jakie jest jej podejście do tematu, a wolał ją od razu uspokoić. Sam miał na koncie od rozstania ze swoją ostatnią dziewczyną kilka przelotnych spotkań, zakończonych w łóżku, a chociaż oni też skończyli w tym samym miejscu, to jednak nie w ten sposób. - Wróciliśmy tutaj z baru, piliśmy jeszcze trochę, ale polegliśmy w łóżku.
dziennikarz
The Cairns Post
187 cm
29 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
ZAKOŃCZONA

Rozegrana z: Penny Beckert
Miejsce: Mecca Skincare

- Nie wiem, Penny, nie wiem czemu to zrobiłaś - odwrócił się powoli, tak samo powoli wypowiadając swoje słowa. - Wiem za to, że kiedy próbowałem się do ciebie dodzwonić, to po prostu nie było takiej opcji. Sama mi ten numer wpisywałaś, więc co, zmieniłem go ukradkiem? Wykasowałem też wszystkie wiadomości, które mi w międzyczasie wysłałaś, bo jakoś mam pustą skrzynkę? No? Co takigo sie stało, że to na mnie chcesz wszystko zrzucić?
dziennikarz
The Cairns Post
187 cm
29 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
ZAKOŃCZONA

Rozegrana z: Regan Buckley
Miejsce: Once Upon A Tart

- Możemy po prostu pójść oboje i najwyżej trochę pozmieniamy stoliki, wiesz jak jest na weselach, tu ktoś porozmawia z tym, tu ktoś pójdzie potańczyć - nie musieli spędzać całego czasu razem, nawet jakby byli razem, a skoro mogli razem byś świadkami zaślubin, to mogli też ze sobą wytrzymać kilka godzin dłużej. - I jak tam dojedziemy, to po prostu zarezerwuję oddzielny pokój, więc problem rozwiązany.
dziennikarz
The Cairns Post
187 cm
29 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
ZAKOŃCZONA

Rozegrana z: Penny Beckert
Miejsce: Luneta Widokowa

- Okej, też nie zamierzam się kłócić - odpowiedział, wzruszywszy ramionami i choć trochę chciał odejść, to z drugiej strony nie chciał zachowywać się dziwnie? Jakby teraz odwrócił się na pięcie i odszedł byłoby po prostu jeszcze bardziej niezręcznie, a nie można wykluczać, że nie spotkają się też w przyszłości. Ba! Może mieli jakichś wspólnych znajomych? W końcu byli w podobnym wieku, więc kto wie? - Na co? - wahał się przez chwilę, zanim pochylił się do okienka lunety (jakkolwiek się ono nazywa). - Mam szukać czegoś konkretnego? - materac mu umknął z oczu, nie wiedział więc na co zwracać uwagę, czy na morskie fale, czy...?
dziennikarz
The Cairns Post
187 cm
29 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
ZAKOŃCZONA

Rozegrana z: Kirby Mattel
Miejsce: Barron Falls

- Dobra, zaparkuję tutaj, chyba będzie okej - rzucił doo Kirby’ego, siedzącego na miejscu pasażera i zatrzymał samochód w miejscu, które było kawałek od ruchliwej części drogi. Nie widząc wyznaczonego miejsca, upewnił się tylko, że nie ma żadnego zakazu i że nie dostanie mandatu, albo, co gorsza, że samochód nie zostanie odholowany, kiedy oni ruszą na małą wycieczkę krajoznawczą. Ostatnio odkrył, że mało miejsc z okolicznych miejscowości rzeczywiście widział, a pracował nad materiałem o turystycznej stronie Lorne Bay i okolic, zaproponował więc Mattelowi wspólny spacer, podczas którego mogli też trochę pogadać, bo, co tu dużo ukrywać, musiał się trochę wygadać.
dziennikarz
The Cairns Post
187 cm
29 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
ZAKOŃCZONA

Rozegrana z: Regan Buckley
Miejsce: Alice Springs

Wszyscy zaczęli zajmować swoje miejsca, odsunął więc też krzesło dla Regan, siadając obok i rozłożył na kolanach serwetkę, wymieniając dalej uprzejmości. - Wszyscy dzisiaj piją? - zadał najważniejsze pytanie, a kiedy każdy, na całe szczęście, odpowiedział twierdząco, zabrał się za rozlewanie wina najbliżej siedzącym gościom, żeby chociaż to mieć z głowy. Powstanie świadka z mikrofonem i kartką w ręku było w tym momencie dość zbawienne, sięgnął więc za swój kieliszek, a przy standardowym zdrowie młodej pary odpowiedział to samo, wypijając jego zawartość aż do dna. - Strasznie dzisiaj gorąco, nie? Ale mi się chciało pić - powiedział wesoło, uzupełniając od razu swój kieliszek. - Też chcesz, kochanie?
ODPOWIEDZ