about me
pisarz, scenarzysta, a w życiu prywatnym właściciel centrum zarządzania kryzysami Rebecki oraz ojciec ich nastoletniego syna

jako że Chris wychował się w mieście z chęcią przyjmę:
- szkolne historie, przyjaźnie od szczenięcych lat i pierwsze zauroczenia,
- żonę, która zabrała mu psa i nie pogodził się dotąd z jego stratą (nie jej),
- znajomych z którymi pił za czasów wielkiej kariery literackiej,
- kochanki, które omamił i porzucił,
- a także znajomości nowe, z twarzą, której nie lubi, z barów, z kawiarni, wszędzie tam gdzie mógł narozrabiać,
- przelotne romanse z jedną i z drugą płcią
będę wymyślać i ukocham za duży poziom dramy!
- szkolne historie, przyjaźnie od szczenięcych lat i pierwsze zauroczenia,
- żonę, która zabrała mu psa i nie pogodził się dotąd z jego stratą (nie jej),
- znajomych z którymi pił za czasów wielkiej kariery literackiej,
- kochanki, które omamił i porzucił,
- a także znajomości nowe, z twarzą, której nie lubi, z barów, z kawiarni, wszędzie tam gdzie mógł narozrabiać,
- przelotne romanse z jedną i z drugą płcią
będę wymyślać i ukocham za duży poziom dramy!

about me
Wdowa. Trzy lata temu straciła męża w wypadku, a sama została ciężko ranna. Nie pracowała w zawodzie, pilnowała rodzinnego baru, ale razem z Benem otworzyła w końcu własną kancelarię.

W tym roku stukną już trzy lata, kiedy mąż Gwen zmarł, a ona długo się leczyła po wypadku, więc nasza dwójka mogłaby się znać ze szpitala
Potem on pił, ona trochę też, jeśli robił to w Moonlight, to mógł pić z Gwen
Chris Haynes

Chris Haynes

about me
I think my monster encourages your monster, right?

about me
pisarz, scenarzysta, a w życiu prywatnym właściciel centrum zarządzania kryzysami Rebecki oraz ojciec ich nastoletniego syna

about me
I think my monster encourages your monster, right?

Chris Haynes tak, mogę zacząć, niech już stracę xd

about me

Inej Marlowe jesteś najlepsza 

about me
proszę pana Chris Haynes to mogę liczyć na te wskazówki, wsparcie i inne takietakie? 

about me

tak, chodźmy w jakiś przypadkowy kontakt na zasadzie "ona notuje coś na serwetkach, a on nagle odczytuje jedną"
pasuje? Insomnia Tarver

about me
Chris Haynes brzmi to tak dobrze, że biorę w ciemno i pragnę to rozegrać 

about me

to jak zaczniesz.... Insomnia Tarver

about me
Thought I'd end up with Dale
But he wasn't a match
Wrote some songs about Luke
Now I listen and laugh
Even almost got married
And for Colton, I'm so thankful
But he wasn't a match
Wrote some songs about Luke
Now I listen and laugh
Even almost got married
And for Colton, I'm so thankful

about me

cześć Anu! właśnie myślałam o Scarlet ostatnio i miałam ci napisać PW, ale potem miałam milion innych rzeczy
co ty na to by swoje pierwsze sekretarskie i pisarskie szlify zdobywała u Chrisa? pewnie byłby jednym z tych okropnych szefów w tamtym okresie
autumn goldsworthy