about me
Chłopak, który z surfingu uczynił swój sposób na życie. Od niedawna realizuje się jako współwłaściciel Surf Shopu, starając się nie zatopić tego okrętu. W międzyczasie nieustannie ścina się z ojcem, udziela młodszemu rodzeństwu korków z życia i próbuje zgasić parę pożarów w życiu prywatnym

Tobias Green
Syn Stephena, starszy brat Andie. Chłopak, który po śmierci matki zdecydowanie musiał dorosnąć. Obecnie ma kosę z ojcem, wyprowadził się z domu i wynajmuje przyczepę kempingową. Olał studia i oprócz pracy w Surf Shopie udziela lekcji surfingu. To ten wkurzający typ, który wracając z wybrzeża przez całe miasto budzi cię w nocy palącym dźwiękiem swojego starego motoru.
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisabout me
(chwilowo była) szefowa kuchni, która przyjechała do miasta w celu ratowania swojego małżeństwa, chociaż podświadomie wie, że już dawno spisała je na straty
Tobey Green
podrzucam oczywiście cheta, chłopaka twojej siostry - spoko z niego ziomek, raczej pozytywnie do tobey'a podchodzi, więc pozostawiam tobie decyzję, czy się lubią! wiekowo w miarę blisko mam jeszcze midge, ale ona jest takim zagubionym, nieśmiałym dziewczęciem, więc nie wiem, czy ci do czegoś podpasuje
zaraz kończy naukę w LORNE BAY STATE SCHOOl
uczy dzieci cheerleadingu w domu kultury
169 cm
19 yo
about me
Nastolatka z dobrego domu, która straciła matkę w wieku 13 lat. Powoli wchodzi w dorosłe życie i stara się żyć tak, by jej największym codziennym wyzwaniem był wybór lakieru do paznokci idealnie pasującego odcieniem do stroju cheerleaderki, ale dorastanie jedynie pod okiem ojca wcale nie jest takie proste, jak opisują to w Bravo Girl. Wszystko stało się łatwiejsze, gdy w jej życiu pojawił się Hunter.
Bracie
Jako gówniaki (bo jednak on jest już dorosły, a ona PRAWIE) pewnie żarli się, aż leciały iskry (musiałam)
i chociaż Andie pewnie nie powie tego głośno, to jednak go kocha
Z jednej strony czasem wolałaby, żeby Tobey był w domu, bo razem byłoby im łatwiej w żyćku, kiedy w domu są małe bliźniaki i ona nieletnia, ale też mu się się dziwi, bo teraz to ją chyba trochę dopada presja najstarszej w domu. Jak tu być odpowiedzialną, kiedy za jednym rogiem chłopak, za drugim przyjaciółki, za trzecim szkoła, a za czwartym czai się ojciec 
Załatw alko na bal, a zyskasz miłość siostry. Przynajmniej dopóki sama nie będzie mogła go kupić
Tobey Green
Załatw alko na bal, a zyskasz miłość siostry. Przynajmniej dopóki sama nie będzie mogła go kupić
Tobey Green
about me
Po niedługim "urlopie" w Lorne wróciła do Sydney, gdzie mąż przywitał ją rozwodem i faktem, że związał się z jej przyjaciółką, więc z podkulonym ogonem wsiada w samolot do Przylądka Koali, gdzie zamierza przyjąć posadę na JCU i przestać szlochać nad rozlanym mlekiem (yhym, jasne).
myślę, że z sailor mamy póki co wszystko jasne ale jeśli chcesz, podrzucę ci jeszcze kogoś! może znać młodszego hermesa, który kiblował rok i wciąż siedzi w liceum ale jest dojrzalszy aniżeli wskazuje jego wiek
dodatkowo, mogę też dać reefa, który dużo surfuje i może odwiedzać sklep w którym pracuje .. no i dałabym suzie ale nie wiem czy ona poza grafiką, ma cokolwiek z nim wspólnego

Tobey Green

Tobey Green
about me
Pan dentysta z wyrokiem w postaci nieoperacyjnego raka, który po latach pozbawionej sensu egzystencji nagle zrozumiał, że musi zacząć żyć.

Hello Tobey Green
Przychodzę z Twoim ulubionym wujkiem
a tak serio to nie wiem jakie może mieć Tobey podejście do Astona. Ten uwielbia Andie i z nią spędza najwięcej czasu bo jest jej chrzestnym. Może czasem jak Steven nie mógł, to pomagał w opiece nad dzieciakami, a przecież Tobey już opiekunki nie potrzebuje, więc mogli mieć kosę jak Tony kazał mu wracać przed północą do domu
Albo się lubią i Tobey ma w Astonie równie dużo wsparcia do Andie i jak potrzebuje męskiej rady to u niego jej zasięga
Przychodzę z Twoim ulubionym wujkiem
Albo się lubią i Tobey ma w Astonie równie dużo wsparcia do Andie i jak potrzebuje męskiej rady to u niego jej zasięga
about me
Chłopak, który z surfingu uczynił swój sposób na życie. Od niedawna realizuje się jako współwłaściciel Surf Shopu, starając się nie zatopić tego okrętu. W międzyczasie nieustannie ścina się z ojcem, udziela młodszemu rodzeństwu korków z życia i próbuje zgasić parę pożarów w życiu prywatnym

Hejka! Myslę, że z Chetem jak najbardziej mogą się lubić - Tobe pewnie na samym początku miał na niego oko, bo jednak Andie to jego mała siostrzyczkatallulah fitzgerald pisze: ↑25 sie 2024, 21:56Tobey Greenpodrzucam oczywiście cheta, chłopaka twojej siostry - spoko z niego ziomek, raczej pozytywnie do tobey'a podchodzi, więc pozostawiam tobie decyzję, czy się lubią! wiekowo w miarę blisko mam jeszcze midge, ale ona jest takim zagubionym, nieśmiałym dziewczęciem, więc nie wiem, czy ci do czegoś podpasuje
Co do Midge, to może Tobe mógł/może jej kiedyś pomóc podczas ataku paniki? On często bywa w okolicach Pearl Lagune dojeżdżając do pracy, więc mógł zastać ją kiedyś w takiej sytuacji
No dzień dobry, dzień dobryAndie Green pisze: ↑25 sie 2024, 22:06BracieJako gówniaki (bo jednak on jest już dorosły, a ona PRAWIE) pewnie żarli się, aż leciały iskry (musiałam)
i chociaż Andie pewnie nie powie tego głośno, to jednak go kocha
![]()
Z jednej strony czasem wolałaby, żeby Tobey był w domu, bo razem byłoby im łatwiej w żyćku, kiedy w domu są małe bliźniaki i ona nieletnia, ale też mu się się dziwi, bo teraz to ją chyba trochę dopada presja najstarszej w domu. Jak tu być odpowiedzialną, kiedy za jednym rogiem chłopak, za drugim przyjaciółki, za trzecim szkoła, a za czwartym czai się ojciec
Tobey Green
Yes indeed!sailor ettenberg pisze: ↑26 sie 2024, 08:26myślę, że z sailor mamy póki co wszystko jasne ale jeśli chcesz, podrzucę ci jeszcze kogoś! może znać młodszego hermesa, który kiblował rok i wciąż siedzi w liceum ale jest dojrzalszy aniżeli wskazuje jego wiekdodatkowo, mogę też dać reefa, który dużo surfuje i może odwiedzać sklep w którym pracuje .. no i dałabym suzie ale nie wiem czy ona poza grafiką, ma cokolwiek z nim wspólnego
![]()
Tobey Green
Hejo wujek! Ja bym szła tutaj na pewno w pozytyw, może być też tak, że obecnie Aston jest Tobeyowi bliższy, niż jego ojciec, z którym jest skłócony. Steph cisnął młodego o to, żeby był twardzielem, zapominając trochę o tym, że młody sam był wtedy dzieciakiemAston Blanchard pisze: ↑26 sie 2024, 13:08Hello Tobey Green![]()
Przychodzę z Twoim ulubionym wujkiema tak serio to nie wiem jakie może mieć Tobey podejście do Astona. Ten uwielbia Andie i z nią spędza najwięcej czasu bo jest jej chrzestnym. Może czasem jak Steven nie mógł, to pomagał w opiece nad dzieciakami, a przecież Tobey już opiekunki nie potrzebuje, więc mogli mieć kosę jak Tony kazał mu wracać przed północą do domu
![]()
Albo się lubią i Tobey ma w Astonie równie dużo wsparcia do Andie i jak potrzebuje męskiej rady to u niego jej zasięga![]()
about me
Pan dentysta z wyrokiem w postaci nieoperacyjnego raka, który po latach pozbawionej sensu egzystencji nagle zrozumiał, że musi zacząć żyć.

Tobey Green pisze: ↑26 sie 2024, 15:46
Hejo wujek! Ja bym szła tutaj na pewno w pozytyw, może być też tak, że obecnie Aston jest Tobeyowi bliższy, niż jego ojciec, z którym jest skłócony. Steph cisnął młodego o to, żeby był twardzielem, zapominając trochę o tym, że młody sam był wtedy dzieciakiemAle Tobe wciąż jest młodym chłopakiem, który potrzebuje czasem męskiej rozmowy z kimś starszym i doświadczonym, więc widziałabym tutaj Astona właśnie w takiej roli
![]()
Biorę w całości i jeszcze dokładam totalne rozczulenie!
Jakby Aston mógł to by zaadoptował i Tobey'ego i Andie, bo bliźniaki to tam sam kłopot
zaraz kończy naukę w LORNE BAY STATE SCHOOl
uczy dzieci cheerleadingu w domu kultury
169 cm
19 yo
about me
Nastolatka z dobrego domu, która straciła matkę w wieku 13 lat. Powoli wchodzi w dorosłe życie i stara się żyć tak, by jej największym codziennym wyzwaniem był wybór lakieru do paznokci idealnie pasującego odcieniem do stroju cheerleaderki, ale dorastanie jedynie pod okiem ojca wcale nie jest takie proste, jak opisują to w Bravo Girl. Wszystko stało się łatwiejsze, gdy w jej życiu pojawił się Hunter.
Idealnie
#greencepcja Tobey Green
about me
Kiedyś była łyżwiarką, ale nabawiła się kontuzji, w wyniku której musiała przerwać treningi, odwołać swoje uczestnictwo w mistrzostwach i z ukochanego UK wrócić do Lorne Bay, gdzie ojciec załatwił jej ciepłą posadkę sekretarki w biurze prokuratora, ale przeszła z niej do przeciwnego obozu. Śpiewała też w kościelnym chórze, choć przecież jest ateistką. Pochodzi z lordowskiej rodzinki i jest siostrą Alfiego. Za to Ace z udawanego chłopaka awansował na tego prawdziwego.
Tobey Green oczywiście Mona jako bff Andie tutaj obowiązkowo! Pewnie zawsze się do niego ładnie uśmiechała, ale na tym się kończyło. CHOCIAŻ! To może być teraz, bo wcześniej mogła tak typowo trochę do niego wzdychać, ale tylko tak po cichu, wiadomo. Obecnie ma innego pana w głowie, więc pewnie tylko rzuci jakimś "cześć" w kierunku Tobey'ego i tyle. 
Ale podrzucam jeszcze Claire i Pertha.
Ale podrzucam jeszcze Claire i Pertha.
about me
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky,
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
Tobey Green
Hej! Przychodzę z Elką, która od dłuższego już czasu udziela Andie korki, mogło się pewnie zdarzyć, że wpadła do nich do domu dla odmiany, więc na pewno się poznali! Jak Andie na lekcjach się sliniła do jej brata, to u nich Elka się mogła odwdzięczyć i zamiast skupiać się na tłumaczeniu dziewczynie tematu to obyczaja Tobey'ego
Hej! Przychodzę z Elką, która od dłuższego już czasu udziela Andie korki, mogło się pewnie zdarzyć, że wpadła do nich do domu dla odmiany, więc na pewno się poznali! Jak Andie na lekcjach się sliniła do jej brata, to u nich Elka się mogła odwdzięczyć i zamiast skupiać się na tłumaczeniu dziewczynie tematu to obyczaja Tobey'ego
about me
Would I be who I am without the sadness in me? How the hell did I get so numb to desire? Mix the paints on the page, cause I ain't nothing without joy and sorrow's fire...

about me

Aston Blanchard pisze: ↑26 sie 2024, 21:20Tobey Green pisze: ↑26 sie 2024, 15:46
Hejo wujek! Ja bym szła tutaj na pewno w pozytyw, może być też tak, że obecnie Aston jest Tobeyowi bliższy, niż jego ojciec, z którym jest skłócony. Steph cisnął młodego o to, żeby był twardzielem, zapominając trochę o tym, że młody sam był wtedy dzieciakiemAle Tobe wciąż jest młodym chłopakiem, który potrzebuje czasem męskiej rozmowy z kimś starszym i doświadczonym, więc widziałabym tutaj Astona właśnie w takiej roli
![]()
![]()
Biorę w całości i jeszcze dokładam totalne rozczulenie!
Jakby Aston mógł to by zaadoptował i Tobey'ego i Andie, bo bliźniaki to tam sam kłopot![]()
![]()
O tak, z Moną musza się znać - Tobe pewnie zawsze patrzył na nią przez pryzmat swojej wkurzającej siostry, więc trochę podobnie pewnie traktował Monę xD Co do Claire to planuję usmiechnąć się do Ace Montgomery o jakieś sąsiedzkie kumpelstwo, więc możemy uderzać od tej strony. I proponowałabym początkową niechęć, jako że Tobe pewnie początkowo nie będzie kumał vibe'u Claire XD A z Perthem nic w tym momencie mi nie przychodzi do głowy, ale jak coś wymyślę to się odezwę na pewnoClaire Buxton pisze: ↑27 sie 2024, 22:26Tobey Green oczywiście Mona jako bff Andie tutaj obowiązkowo! Pewnie zawsze się do niego ładnie uśmiechała, ale na tym się kończyło. CHOCIAŻ! To może być teraz, bo wcześniej mogła tak typowo trochę do niego wzdychać, ale tylko tak po cichu, wiadomo. Obecnie ma innego pana w głowie, więc pewnie tylko rzuci jakimś "cześć" w kierunku Tobey'ego i tyle.
Ale podrzucam jeszcze Claire i Pertha.![]()
Haha pasuje mi! Tobe może czasem zapuścić jakąs bajerkę w stronę Elki, żeby wkurzyć AndieEllie Burroughs pisze: ↑28 sie 2024, 14:41Tobey Green
Hej! Przychodzę z Elką, która od dłuższego już czasu udziela Andie korki, mogło się pewnie zdarzyć, że wpadła do nich do domu dla odmiany, więc na pewno się poznali! Jak Andie na lekcjach się sliniła do jej brata, to u nich Elka się mogła odwdzięczyć i zamiast skupiać się na tłumaczeniu dziewczynie tematu to obyczaja Tobey'ego![]()
Stephen Green pisze: ↑29 sie 2024, 13:58Aston jako wzór i męski przykład, o Cię panie
Stefan to po nocach pewnie nie śpi przez Ciebie Tobey Green , ale no daje swobodę póki co
i tęskni
![]()