about
Ma urwanie głowy nie z jednym, a z dwójką (wspaniałych) dzieci. Niestety wciąż nie zrozumiał, że niektóre (wyjątkowe) relacje zdarzają się tylko raz w życiu.

Dion Winslow
Większość życia spędził w Lorne Bay (z przerwą na studia, które odbywał w Newcastle). Ma ośmioletniego syna - Paddy'ego, którego matka zniknęła niecały miesiąc po porodzie. Lubi zimne piwo i szybkie samochody. Do prędkości się nie zraził, mimo że miał wypadek na motocyklu. Dużo pływa, dużo spaceruje z psem. Preferuje krótkie romanse i obopólną szczerość.
Rowena Winslow
siostra bliźniaczka, matka chrzestna Paddy'ego.
Nicholas Winslow
brat stryjeczny, ojciec chrzestny Paddy'ego.
IMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opisIMIĘ I NAZWISKO POSTACI - INNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis
about
Menadżerka obiektu wypoczynkowego, która świetnie zna się na zarządzaniu, ale niekoniecznie radzi sobie z uczuciami. Swojego życia uporządkować nie potrafi.

about
otwiera się na nowe życie bez raka i daire'a
Dion A. Winslow czy my już wszystko wiemy? i czy zagramy? 

about
Rządzi w Surf Shopie i uczy surfowania, a prywatnie mega się pogubił i nic nie wskazuje na to, żeby prędko miał się odnaleźć.
chcesz być kolegą Gabe'a, Dion A. Winslow? 

about
to ja ten pilot samolotu, źle wylądowałem i sobie co nieco zapomniałem, teraz wracam do Lorne szukać fragmentów pamięci o swojej narzeczonej.
proponuje podmianę, w sensie za Setha oddam Declana w roli kumpla. poszukuje kogoś kto będzie mu odtwarzał ostatnie lata i ględził o narzeczonej jego aby mu przypomnieć
Dion A. Winslow

Dion A. Winslow

about
pisarz/artysta o złamanej duszy i problemie ze startem nowego życia w Lorne Bay.
To znów ja pod inną postacią [podejście 3 i ostatnie]
trochę beka, ale szanuje Diona postać i w sumie to potrzebuje męskiego towarzystwa w Australii.
Plan jest prosty, Jordan kiedyś napisał książkę dla małych dzieciaków i być może parę sztuk trafiło do Australii, do jakiejś księgarni. Dion dzieci posiada, może i posiadać ów książkę i bam. Pozna jej autora normalnie, legalnie i fizycznie w centrum Lorne Bay. Cuda się zdarzają, może i jakiś autograf się wydarzy?
A przy okazji standardowy kompan do piwa i gadania o problemach życiowych.
Dion A. Winslow

Plan jest prosty, Jordan kiedyś napisał książkę dla małych dzieciaków i być może parę sztuk trafiło do Australii, do jakiejś księgarni. Dion dzieci posiada, może i posiadać ów książkę i bam. Pozna jej autora normalnie, legalnie i fizycznie w centrum Lorne Bay. Cuda się zdarzają, może i jakiś autograf się wydarzy?
A przy okazji standardowy kompan do piwa i gadania o problemach życiowych.

Dion A. Winslow